Bruden dyker upp vid altaret med en annorlunda klänning och får nästan brudgummen att svimma (+VIDEO)

av sofia

30 Maj 2023

Bruden dyker upp vid altaret med en annorlunda klänning och får nästan brudgummen att svimma (+VIDEO)
Advertisement

När du hittar rätt person, en partner för livet, är det mycket troligt att du snart kommer att börja planera en lycklig händelse: bröllopet. Att gifta sig är verkligen den sanna symbolen för förening, för valet att vilja dela varje ögonblick med sin bättre hälft. Det är därför alltid en dag av stort firande, av glädje och lycka. Det kan dock hända att den efterlängtade ceremonin inte blir exakt som den var planerad...

Vad hände i det här fallet? Brudens val av klänning fick den unge brudgummen att bli minst sagt chockad...

via Instagram

Advertisement
 unagranrealidad/Instragram

unagranrealidad/Instragram

Den här historien utspelade sig exakt under bröllopsceremonin för ett ungt par. Gästerna var alla närvarande, stämningen var positiv och full av entusiasm. Allt verkade gå bra. Sedan gjorde bruden entré.

Som man kan se i videon, mellan vacker belysning och dekorationer, dyker en kvinna upp till melodin av klassisk bröllopsmusik.

Bröllop är kanske en av de äldsta traditioner man firar. Så gott som överallt är bruden klädd i vitt, sedan sker bytet av ringar tillsammans med löftena och så vidare. I det här fallet visade sig "problemet" vara kvinnans klänning. Den var vit och var därför precis som man kunde förvänta sig, om det inte hade varit för en "liten" detalj...

Advertisement
 unagranrealidad/Instragram

unagranrealidad/Instragram

Klänningens "design" var ganska vågad och lämnade hennes pojkvän bokstavligen mållös. Man kan se kvinnan gå nerför gången medan hon är "under rampljuset" av kameramannen som filmar för att paret ska ha en minnesvideo från händelsen. Men när hon väl kommer fram till sin partner går det direkt att märka mannens reaktion.

Ögonen är vidöppnade och han ser mycket förvånad ut, som att han inte ens är kapabel att uttrycka sig i ord. Det är uppenbart att han är i svårigheter i det ögonblicket och att han känner sig obekväm med det han ser framför sig.

Hustrun är en vacker kvinna, men hennes klänning lämnar kanske lite för lite åt fantasin och har förmodligen överraskat hennes man. Faktum är att hans reaktion gick långt utöver den där förvånade blicken.

Vid ett tillfälle syns det tydligt att han börjar vingla på plats, nästan svimma när han inser vad som pågår. Vi kan inte läsa hans tankar, men hans ansiktsuttryck verkar säga: det kan inte vara sant, jag drömmer...

Så han "föredrar" att sätta sig ner och hämta andan fortfarande skakad och förvånad, han praktiskt taget låter sig "falla" ner på en stol.

Hans brud insåg att något hade gjort hennes man förstummad och kanske besviken... men videon avslutas med en ceremoni som vi inte vet hur och om den kommer att avslutas. Vad tycker du om mannens reaktion?

Advertisement