Den här mannen spenderade 20 000 pund på att operera sitt ansikte och finna modet för att prata med en kvinna

av sofia

28 Februari 2023

Den här mannen spenderade 20 000 pund på att operera sitt ansikte och finna modet för att prata med en kvinna
Advertisement

Utseendet är inte någon lätt sak att hantera, särskilt om man har varit måltavla för någon översittare hela sitt liv. Med tiden lär man sig, lyckligtvis, att acceptera sig själv för den man är och även de egenskaper som en gång verkade som defekter, förvandlas till unika egenheter. Detta sker dock inte alltid och i vissa fall verkar det som att den enda lösningen på problemet är att agera drastiskt. Huvudpersonen i den här historien har till exempel spenderat en ordentlig summa pengar för att förbättra sitt utseende tack vare plastikkirurgi. Du kanske inte är överens om hans lösning på problemet, men en sak som är säker är att det fungerade. Låt oss ta en närmare titt på hans historia.

via Wales Online

Advertisement

Marcello Cantu är 31 år och har sagt att han alltid har varit blyg, särskilt med tjejer, och inte ens kunde säga ett ord till dem när han var tonåring. Ett problem som naturligtvis fick honom att känna sig osäker och hans tonårsperiod bestod huvudsakligen av ensamhet. Hans sociala liv var praktiskt taget obefintligt eftersom varje gång han försökte prata med någon blev han röd i ansiktet. Han fruktade att alla skulle stirra på honom och koncentrera sig på hans fysiska defekter, som enligt honom var så allvarliga. Faktum är att mannen bestämde sig för att ändra några av sina fysiska egenskaper tack vare kosmetisk kirurgi, främst näsa och öron. Marcello bestämde sig också för att göra en hårtransplantation för att lösa sin skallighet. Sammanlagt spenderade den unge mannen hela 20 000 pund för att förändra sitt utseende.

Tack vare dessa estetiska förändringar har Marcello lyckats få tillbaka självförtroendet, så pass mycket att han idag inte längre har några problem med kvinnor.

Advertisement

"Jag hade aldrig riktigt något socialt liv, inte ens i tonåren. När jag gick i skolan gick jag inte på dejter, jag hade inte modet att bjuda ut tjejer. Jag ville vara någon annan och jag tänkte att jag kunde börja med att ändra mitt yttre utseende. När jag väl genomgick operationen förändrades mitt liv, jag hade flera partners. Jag har haft mer än 8, 9 kvinnor", säger Marcello med tillfredsställelse.

"Jag är bara fast besluten att njuta av livet och göra det bästa av de möjligheter som finns framför mig" avslutar mannen, som nu känner att han har lyckats.

Vad tycker du? Tycker du att det är rätt att ta till vissa metoder om de kan hjälpa någon att övervinna sina svårigheter? Skriv din åsikt i kommentarerna!

Advertisement