Han tröttar ut sitt barn innan de ska kliva på ett flyg för att se till att han sover ordentligt (+VIDEO)

av sofia

03 Mars 2023

Han tröttar ut sitt barn innan de ska kliva på ett flyg för att se till att han sover ordentligt (+VIDEO)
Advertisement

Att resa är något av det vackraste man kan göra i livet, men det finns situationer där det kan bli annorlunda än vad vi hade föreställt oss. Om du till exempel har ett litet barn är det bra att du hittar ett sätt att få det att känna sig så lugnt som möjligt. Detta inte bara för barnet och för mamman och pappan, utan även för alla andra passagerare som finns på flyget.

Man riskerar att hamna i jobbiga situationer där barnet inte kan sitta still, blir upprört, kanske gråter och stör resenärerna. Pappan i den här historien verkar dock ha hittat en perfekt lösning för att hålla sin 1-åring lugn. Låt oss ta reda på vad det rör sig om.

via mamastayup/Instagram

mamastayup/Instagram

mamastayup/Instagram

En video som lagts upp på Instagram av Kiley Freeman, basketspelaren Allerik J. Freemans partner, har spridits snabbt på nätet och roat många användare för den briljanta idén som mannen hade. Paret, tillsammans med sin ettåriga lilla son, var på väg att kliva ombord på ett flyg, men de fruktade att barnet kunde bli upprört under resan, så de hittade en lösning för att "trötta ut" honom.

På bilderna ser vi barnet, med sin pappa bakom sig, outtröttligt promenera på ett rullband på en flygplats som rör sig i motsatt riktning. Bildtexten till videon lyder: "Hur man tröttar ut sin ettåring innan ett flyg". Hans idé är lysande och kan vara användbar för många andra föräldrar.

Advertisement
furlize/Instagram

furlize/Instagram

"Detta är mycket lättare än en hel runda genom flygplatsen", "Han går som om han var på väg att erövra världen, vad underbart", "Jag hade aldrig tänkt på det, det är lysande" - det här är bara några av de funderingar som människor hade och alla verkade hålla med om att idén var väldigt originell.

Att trötta ut ett barn eller i vilket fall hålla det aktivt fram till avresa är förstås ingen dålig idé, tvärtom. Väl ombord skulle barnet kunna somna på nolltid och hålla sig lugn vilket skulle hjälpa de andra resenärerna också. Sedan kanske det inte behövs om man har ett tyst barn som inte kommer att störa någon, men den här pappan känner naturligtvis till sin sons beteende och när vi ser bilderna kan vi bara föreställa oss hur aktiv han hade kunnat vara på flyget annars.

Har du också något liknande knep?

Advertisement