Hon får ont i magen medan hon flyger och går på toa där hon föder ett barn

av sofia

20 Januari 2023

Hon får ont i magen medan hon flyger och går på toa där hon föder ett barn
Advertisement

Graviditeter är mycket speciella ögonblick i varje kvinnas liv och var och en av oss letar efter det bästa sättet att hantera dem på. Det finns enklare graviditeter där den blivande mamman inte behöver göra alltför många uppoffringar eller vara försiktig med vad hon gör och inte och andra, som å andra sidan är mer känsliga och där kvinnan måste vara på sin vakt och inte överanstränga sig. Och så finns det "osynliga" graviditeterna där kvinnan i fråga inte ens vet att hon är gravid, då hon inte har några symtom.

Kvinnan som är huvudpersonen i denna berättelse befann sig just i en sådan situation, en mamma som blev mamma utan att veta om det. Låt oss tillsammans ta reda på vad som hände.

via New York Post

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Huvudpersonen i just denna berättelse heter Tamara och flög från Guyaquil i Ecuador till Amsterdam i Nederländerna när hon plötsligt kände svåra smärtor i magen. Kvinnan var på väg till Madrid i Spanien, men resan hade en mellanlandning i den holländska staden och tur var väl det. Medan hon var på flyget mådde hon plötsligt inte så bra och gick på toaletten.

På mycket kort tid, enligt vad hon och flygbolagets personal berättar, och efter ett par sammandragningar, födde kvinnan en liten son. Utan att veta att hon var gravid bad hon om hjälp och lyckligtvis fanns det två österrikiska läkare och en sjuksköterska ombord på flygplanet som omedelbart räddade henne. En ganska speciell födelse, originell och framför allt oväntad, som gjorde alla mållösa.

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Efter att ha landat på flygplatsen Schiphol i Amsterdam fördes den nyblivna mamman och hennes bebis med ambulans till Spaarne Gasthuis Haarlem Zuid-sjukhuset. Här fick de all nödvändig vård och kort därefter uppgav en talesman för anläggningen att båda mådde mycket bra och att den lille pojken fått namnet Maximiliano efter en av läkarna som hjälpt kvinnan.

En mycket speciell historia som förvånade alla och som inte är särskilt vanlig. Det är faktiskt svårt för en kvinna att inte inse att hon är gravid, men det är inte omöjligt. "Osynliga" graviditeter förekommer i sporadiska fall och visar inga tecken på att något håller på att förändras i den blivande mammans kropp. Hur som helst, oavsett om det kommer oväntat eller inte, är ett barn alltid en underbar gåva, varför man måste vara glad över att allt slutade bra för Tamara och hennes son.

Vi vill bara önska dem ett underbart liv.

Advertisement