En liten flicka blir desperat efter att ha förlorat en tand på flyget, men kaptenen skriver ett brev till tandfen

av sofia

03 Juli 2022

En liten flicka blir desperat efter att ha förlorat en tand på flyget, men kaptenen skriver ett brev till tandfen
Advertisement

Att resa är alltid en unik upplevelse eftersom det förutom att innebära att man besöker nya platser, upptäcker världen och berikar sin kulturella bakgrund, också innebär att man får träffa nya människor som ibland lyckas ge oss leendet tillbaka. Kanske händer det inte alla, men för den lilla huvudpersonen i den här historien var det så.

Lena, som flickan heter, var ute på resa med sin familj när hon plötsligt tappade en liten mjölktand under en tupplur. Desperat över att ha tappat bort tanden på planet, "räddades" den lilla flickan av en mycket snäll pilot. Låt oss se vad den här mannen gjorde för att hjälpa henne.

via ABC News

Lilla 6-åriga Lena var på väg från New York till South Carolina när hon låg på ett säte och sov och tappade en tand. Omedveten om vad som just hade hänt insåg den lilla flickan att hon hade en lucka mellan tänderna först när hon redan hade klivit av planet. Trots flygförseningen på 36 timmar, en massa irrande och trötthet, försökte Lena och hennes mamma, Lauren Larmon, ta sig tillbaka till planet och leta efter den förlorade tanden.

Tyvärr hade säkerhetsdörrarna som tillät tillträde stängts och det gick inte längre att leta efter den. Detta gjorde den lilla flickan djupt besviken, som vid det här laget var övertygad om att tandfen skulle bli arg på henne, men det var just då som en mycket speciell person bestämde sig för att ingripa.

Advertisement

Någon som hade sett hela händelsen, piloten på deras flygning, kapten Josh Duchow, gick fram till Lena och föreslog att hon skulle skriva ett brev att skicka till fen för att förklara situationen. Mannen gick ned på knä bredvid henne och började skriva: "Kära Tandfen, Lena tappade en tand på flyget till Greenville. Vänligen ta emot den här lappen istället för hennes tand." En mycket trevlig gest som lugnade den lilla flickan och hedrade den osjälviska föraren. Han kunde ha tittat åt andra hållet och gått ut från flygplatsen för att åka hem, men istället hade han stannat och gjort den där lilla främlingen glad.

En sådan vacker handling kunde knappast gå obemärkt förbi, så mamma Lauren tog några foton av ögonblicket och delade dem på Facebook, tillsammans med ett meddelande där hon djupt tackar kapten Josh för det han gjorde. Det bästa för Lena var också att hon faktiskt fick ett svar från tandfen: "Hej Lena, det gör inget att du tappade din tand på planet, jag kommer att hämta den."

Historien om tandfen är något man berättar för alla barn och som alltid har fått oss att drömma och färdas med fantasin. Vem av oss har inte någon gång föreställt sig hur hon ser ut och interagerat med tandfen? Vem har inte lagt många av sina tänder som tappats under barndomen under kudden eller i en liten ask?

Mer eller mindre alla, men få av oss har träffat någon som kapten Josh som tog sig tid, tröstade flickan och skrev ett så sött brev. Om vi ​​tänker efter så har vi också fått lära oss något viktigt från honom: en lärdom som påminner oss om hur viktigt det är att göra något för andra och att man genom att ge väldigt lite, kan sprida så mycket lycka.

Advertisement