De vägrar låta en flicka använda restaurangens toalett: "Hon har inte ätit något"

av sofia

10 April 2023

De vägrar låta en flicka använda restaurangens toalett: "Hon har inte ätit något"
Advertisement

Situationerna vi möter varje dag och som vi måste möta är många och vi kan inte alltid möta dem på det sätt vi skulle vilja. Det spelar ingen roll om det är större eller mindre problem, det som däremot gör oss glatt överraskade är när vi träffar rätt personer vid rätt tidpunkt och märker att det fortfarande finns godhjärtade och altruistiska människor i världen.

Något liknande hände med mamman i centrum av denna berättelse och hennes lilla dotter. Låt oss berätta mer om vad som hände och vad som gjorde dem positivt överraskade.

via Christie Williams Myers/Facebook

Advertisement

We were in Athens yesterday and Avery had to go to the bathroom really, really bad. She & I ran into the closest place...

Pubblicato da Christie Williams Myers su Sabato 20 giugno 2020

Historien delades av Christie Williams Myers på hennes Facebook-profil. Den här mamman berättade att hon var på familjesemester i Aten och i det ögonblicket behövde hennes dotter Avery gå på toaletten. Den lilla flickan, som inte kunde hålla sig längre, gick in på en restaurang med sin mamma och bad om att få använda toaletten.

"Vi begav oss direkt mot dörren när en av servitörerna sa till mig att vi inte kunde: tjänsten var reserverad uteslutande för betalande kunder, men jag hade inte min plånbok med mig vid tillfället" - skrev Christie. När de fick förklarat för sig att det var förbjudet och inte heller hade möjligheten att köpa något, gick de två mot utgången och det var där något hände.

Två unga män befann sig på samma ställe och, när de bevittnade händelsen, erbjöd de sig omedelbart att köpa något till den lilla flickan så att hon kunde gå på toaletten. Utan atttveka sträckte de sig efter plånboken och gjorde en gest av ren vänlighet. Det händer faktiskt inte ofta att totala främlingar märker att någon är i svårighet, även om det inte är någon jätte allvarlig sitaution, och bestämmer sig för att ingripa. I det här fallet hände dock just detta och den saken gjorde mamma Christie mycket glad.

Advertisement
Lou Stejskal/Flickr - Not the actual photo

Lou Stejskal/Flickr - Not the actual photo

"Jag tackade dem från djupet av mitt hjärta." - skrev kvinnan - "Så fort vi kom ut från toaletten stannade vi en stund med dem och pratade. Jag fick reda på att de båda spelar i UGAs fotbollslag. För många kan det de har gjort vara litet – fortsatte hon – men jag slogs av att de var unga, barnlösa och att de till fullo förstod att det var brådskande ändå, så pass mycket att de ställde sig till förfogande för att lösa det. Världen behöver inget annat än detta, så tack till Latavious & Jaylen."

Det är verkligen sant att det ibland räcker med väldigt lite för att få någon annan le. En kram, en puss, ett tröstande ord eller, som under denna omständighet, ett ingripande som har löst ett litet problem. Tänk om man kunde göra ännu viktigare saker, då skulle världen verkligen vara en idealisk plats att leva på.

Advertisement