Ingen dyker upp på den här 9-åriga killens födelsedag så människor på nätet överraskar honom med presenter

sofia

22 Januari 2023

Ingen dyker upp på den här 9-åriga killens födelsedag så människor på nätet överraskar honom med presenter
Advertisement

En människas födelsedag är en händelse som alltid bör firas eftersom man faktiskt har blivit ett år äldre och vem vet vilka nya möjligheter livet har att bjuda på. Detta jubileum är mycket viktigt för barn och därför brukar vi alltid anordna en födelsedagsfest för att göra den dagen minst sagt oförglömlig. Tyvärr blev det inte så för en pojke från Utah i USA, som skulle fylla 9 år och som befann sig helt ensam på sin lilla fest. Som tur var för honom fick han dock stöd av några personer i området som fick höra hans sorgliga historia.

via DailyMail

Advertisement
Facebook - Rosario Lopez

Facebook - Rosario Lopez

Rosario Lopez hade anordnat en trevlig fest för sin son Jaydenn, men tyvärr dök ingen upp eftersom den lille pojken fyller år på nyårsdagen. Mamman förklarade att hon skickade ut festinbjudningarna i förväg, men att det inte räckte. För att trösta honom bestämde hon sig för att ta ett foto av sin son som satt framför tårtan och berätta om händelse i en granngrupp på Facebook och bad användarna att skicka några grattishälsningar för att få honom att känna sig mindre ensam.

"Självklart krossar det mitt hjärta som mamma. Du försöker göra allt för dina barn, att gå det där extra steget", skriver Rosario. Användarna i Facebookgruppen tog till sig denna mammas förfrågan, men lyckades även göra något ännu bättre. De bad om hennes adress för att kunna skicka presenter på sonens stora dag.

Advertisement
Facebook - Rosario Lopez

Facebook - Rosario Lopez

Mamman gav ut sina kontaktuppgifter och användarna skickade godsaker och presenter via bud, inklusive bakverk, kläder och leksaker. "För att vara ärlig så blev jag rörd till tårar. Jag förväntade mig verkligen inte det här. Det finns verkligen goda människor där ute," skriver Rosario: "Jag kan inte ens beskriva hur tacksam jag är. Vi är verkligen tacksamma från botten av våra hjärtan." tillade hon.

Bilden som delades på Facebook fick hundratals positiva reaktioner och dussintals kommentarer: "Jag vet vad det innebär då min födelsedag är den 26:e december och de flesta åren dyker ingen upp om jag försöker planera något på grund av julen. Ett stort grattis!” skrev en användare.

Advertisement