En 9-årig kille vinner en cykel på lotto, men ger bort den till en vän som inte hade någon

sofia

11 Maj 2023

En 9-årig kille vinner en cykel på lotto, men ger bort den till en vän som inte hade någon
Advertisement

Ibland är de mest generösa människorna de vi minst förväntar oss någonting av. Detta upptäckte en av Chase Fowlers kompisar, som fick en otrolig present av sin nioåriga kamrat. Chase är en tredjeklassare med ett mycket stort hjärta. Den lilla pojken bestämde sig för att donera en cykel värd 1 000 dollar som han vunnit på lotteri till sin vän som behövde den mer.

Trots den mycket unika gesten är Chase, som studerar vid Munford Elementary School i USA, övertygad om att han inte har gjort något exceptionellt och hade inte den minsta tvekan.

via Covingtonleader

Advertisement

Does everyone remember Chase? If you were there you will never forget how his face lit up when he won the MT Bike at our...

Pubblicato da Covington Parks & Recreation su Lunedì 20 luglio 2020

På frågan varför han gav bort en mountainbike som han vunnit på lotteri till en vän, sa han: "Först och främst behövde han en cykel, även om den var värd nästan 1 000 dollar." För Chase var det bara logiskt, medan det för många andra människor var en mycket generös och vänlig handling. Historien spreds på Twitter och Facebook och pojken fick mycket beröm.

"Det är vad gemenskap verkligen innebär", skrev Covingtons borgmästare Justin Hanson på Twitter. Chase vann cykeln under en utlottning under öppningen av Covington Bicycle Park and Playground. Han hade problem med att skriva lappen eftersom han är så liten. Hans mormor, Candy Bailey, skrev den åt honom och lade den på lådan.

Chase Fowler won this bike today that was donated by Bike Planet of Memphis!

Pubblicato da Covington Parks & Recreation su Venerdì 17 luglio 2020

När Candy fick veta att Chase hade vunnit cykeln ringde hon honom för att gratulera honom, ovetande om att Chase aldrig hade tänkt på att behålla cykeln för sig själv: "Han tvekade inte", sa hon. "Killen sa till honom att han kunde byta ut den mot en cykel som passade hans storlek, men han sa: 'Jag vill ge den till Daniel'". Daniel Bridges är en 13-årig pojke som brukade cykla med Chase och andra barn från deras stadsdel i Munford.

Daniels gamla cykel var trasig och Chase visste det. Under helgen gav han cykeln till Daniel: ”Han tackade mig. Hans ansikte såg förvånat ut." Chase har inte haft en chans att cykla med Daniel ännu, men han vet att han älskar sin nya cykel. En gest av ren altruism som får oss att le och som är en inspirationskälla för oss alla. Det är människor som den här 9-åriga pojken som gör världen till en bättre plats.

Advertisement