Hon gifter sig med en man som är 46 år yngre än henne: "Så fort jag såg honom blev jag förälskad"

av sofia

21 April 2023

Hon gifter sig med en man som är 46 år yngre än henne: "Så fort jag såg honom blev jag förälskad"
Advertisement

Kärlek är en unik, underbar känsla och dess extraordinära egenskap är att den kommer när du minst anar det. Det är tack vare dessa gnistor som två själsfränder träffas och bestämmer sig för att tillbringa sina liv tillsammans. Men saker går inte alltid som man hade tänkt sig och det kan finnas många problem som uppstår på grund av ett förhållande.

Huvudpersonerna i den här historien vet något om den saken, eftersom de var tvungna att möta sina familjers negativa reaktioner på grund av en liten detalj som verkade vara svår att acceptera, nämligen den enorma åldersskillnaden mellan man och hustru. Låt oss berätta mer om dem.

via Mirror

Advertisement

Quite nice innit?

Pubblicato da Iris Jones su Giovedì 1 ottobre 2020

Iris Jones är en 83-åring från Weston-super-Mare i Somerset, England, som skapade rubriker för ett val hon gjort när det gäller kärleken. Mot all kritik och ogillande blev kvinnan galet kär och valde att gifta sig med Mohamed, en 37-årig egyptisk man som hon träffade via en Facebook-grupp.

Åldersskillnaden mellan de två är väldigt stor, men det verkar inte ha varit något problem för dem. "Så fort vi träffades föddes kärleken - sa kvinnan - Min familj godkänner inte relationen och de pratar praktiskt taget inte med mig. Mina barn straffar mig med tystnad, men förr eller senare kommer jag att hitta ett sätt att få dem att förstå mitt val. Jag vet att det är komplicerat eftersom jag älskar en man som är yngre än dem, men de måste acceptera det."

Advertisement

Ord som bevisar trygghet och viljan att gå vidare med en relation som blir mer seriös för varje dag som går. Till och med mannen sa att han var nöjd med sitt kärleksliv och sin relationen med Iris. Efter att ha dejtat ett tag gifte sig paret, men inte i den "klassiska" bemärkelsen av begreppet. De skrev helt enkelt på papper i Egypten som legitimerade deras förening och gick sedan till sin favoritrestaurang för att fira.

Några dagar efter händelsen deltog Iris också i ett tv-program för att berätta om sin historia och för att säkerställa att hennes man kunde få tillstånd att resa in i England. 83-åringen vädjade till myndigheterna och sa att landet kunde bli rikare tack vare en person som Mohamed och hans briljanta förmågor som ingenjör.

När det gäller de tvivel som alla andra har, utöver hennes familj, har kvinnan bestämt sig för att inte bry sig: "Jag vet att folk tror att jag låter mig luras och att han utnyttjar mig - erkänner hon - men jag vet att det inte är så och att han älskar mig”.

En sak som är säker att sådana relationer alltid lämnar oss utomstående med vissa funderingar, men det är minst lika sant att alla har full rätt att bestämma över sitt eget liv och att inleda en relation med vem de än anser vara den idealiska partnern.

Vad tycker du om saken?

Advertisement