En polis blir omringad av 3 brottslingar, men hans hund ingriper och jagar iväg dem

av sofia

29 April 2023

En polis blir omringad av 3 brottslingar, men hans hund ingriper och jagar iväg dem
Advertisement

Att arbeta är en av de aktiviteter som väldigt ofta är nödvändiga för att överleva och det finns inte så mycket att göra åt saken. Praktiskt taget alla varor och tjänster kretsar kring pengar och de som inte har turen att äga mycket av dem redan från födseln tvingas hitta ett sätt att tjäna dem och det enda sättet att göra detta på är nästan alltid att arbeta. Antalet olika yrken som kan utföras är dock många och man har därför möjlighet att studera och utbilda sig för att kunna utföra de uppgifter som passar en bäst. Åtminstone i teorin. Sedan fins det jobb som skiljer sig enormt mycket från andra, till exempel när vi pratar om risker och faror.

Huvudpersonen i denna berättelse utför ett viktigt jobb i vårt samhälle som dock är lika givande som det är svårt och farligt. Men under en av sina helt vanliga arbetsdagar tog han en riktigt stor risk.

via Abcnews

Advertisement
Dan Bass/Picryl - Not the actual photo

Dan Bass/Picryl - Not the actual photo

Officer Todd Frazier var ute och arbetade sent på kvällen på landsbygden. Han patrullerade sitt område av "jurisdiktion" och befann sig nära en station i Pearlington, Mississippi. Situationen var helt normal, det var tyst och lugnt och inga misstänkta rörelser som oroade mannen på något sätt.

Sedan såg han en bil, en blå Lincoln Town Car och hans blick landade på de som satt där inne. En man satt i förarsätet. Alla lampor på fordonet var släckta, där ute i mörkret mitt i natten.

Så Todd hade tänkt att individen kanske behövde hjälp och hade därför bestämt sig för att gå fram till honom för att kolla om allt var okej. Inom några minuter förstod han dock att det var han som snart skulle behöva hjälp.

Advertisement

Innan han ens nått fram till bilen hade två män sprungit ut ur den närliggande skogen där stationen låg. Agenten hade instinktivt försökt backa från bilen för att komma bort några meter från de personer som hade kommit från sidorna, men han hade inte en chans att komma undan.

Under tiden hade föraren av bilen också tagit sig ut. Todd hade blivit omringad och hade inga möjligheter att fly. De tre skurkarna hade hoppat på honom: "Jag hade tre personer på mig, och jag är inte en särskilt lång man, de fick ner mig i princip på bara några sekunder", sa han. Männen släpade honom med tvång rakt in i skogen och polisen visste att han var i stor fara.

Todd visste att omständigheterna var minst sagt kritiska och att han var tvungen att agera omedelbart, lyckligtvis hade han lyckats förbli klar nog i huvudet för att göra sitt drag. Han hade hittat och tryckt på en knapp på fjärrkontrollen fäst vid bältet på hans polisuniform. Klick.

Deputy Todd Frazier was called out to investigate an abandoned vehicle on a dark stretch of road in Peralington, Mississippi. What happened next was the thing that you only see in the movies.

Pubblicato da German Shepherd Lovers su Martedì 11 aprile 2023

Polisbilen som mannen hade kommit i hade nu öppnat bakdörrarna. En hund, en belgisk malinois, hade kommit blixtsnabbt till räddning! Det var inte vilken hund som helst, låt oss resentera "agent" K9 Lucas, en välutbildad hund, såväl som vår huvudpersons kompanjon och "kollega".

Djuret hade på mycket kort tid tagit sig fram bland de där skurkarna och hade bitit en av dem, och det slutade med att alla flydde! "Han kom för min skull, han visste det. Jag kunde höra honom komma. Jag såg inte tydligt eftersom jag var yr och vred mig, men jag kunde höra honom komma och morra och slåss för mitt liv... han lät som en varg" berättar Todd.

Som tur är slutade den här historien bra och både agenten och hans trogna vän mår båda bra. Lucas tilldelades en medalj som ett bevis på sitt hjältedåd. I det här fallet var hunden inte bara "hans bästa vän", utan hans skyddsängel.

Advertisement