En björn är med på familjepicknicken och videon som filmar hela scenen är verkligen underhållande (+VIDEO)

av sofia

07 Juni 2023

En björn är med på familjepicknicken och videon som filmar hela scenen är verkligen underhållande (+VIDEO)
Advertisement

När du bestämmer dig för att åka på utflykt med hela familjen förväntar man sig frisk luft, lugn, natur och avkoppling. Att dela en sådan upplevelse som en familj skapar oförglömliga minnen och stärker banden mellan dess medlemmar. Så varför inte ge sig ut på äventyr i en grönskande och vild skog?

Familjen som har huvudrollen i den här historien har hittat en giltig anledning, en stor sådan.

Advertisement
En björn är med på familjepicknicken och videon som filmar hela scenen är verkligen underhållande (+VIDEO) - 1

Låt oss prata om Kaitlyn Nesbits familj, som filmade en extraordinär, otrolig och chockerande händelse.

De befanns sig alla i ett skogsområde i Maryland och när de väl hade kommit in i skogen hade de bestämt sig för att stanna för att äta. De hade dukat upp maten på ett träbord och började frossa i delikatesser med en inbjudande doft...

Det var då som ett exemplar av svartbjörn plötsligt dök upp bland buskarna...

Advertisement
En björn är med på familjepicknicken och videon som filmar hela scenen är verkligen underhållande (+VIDEO) - 2

Björnen hade sakta men säkert rört sig mot den lilla familjen och efter att ha nosat i luften begav han sig snart fram mot dem. Men hans närvaro verkade inte oroa de människorna alltför mycket som, hur förvånade och chockade de än var, inte ens reste sig från bordet.

I videon kan vi se björnen komma nära bordet och "slå sig ned" vid det, som om den vore en gäst som bara hade kommit några minuter för sent. Det vilda djuret vilar bokstavligen på ett hörn av bordet och nosar för att ta reda på vad det finns för mat. En man kastar till och med mat i riktning mot djurets nosparti och lämnar över en "hög" av sin måltid till honom.

Men det är inte allt.

Samma person som hade "serverat" björnen sträcker sedan ut en hand mot honom och ger honom en liten "klapp".

Under hela scenen, som är noggrant filmad av Kaitlyn, kan vi höra det glada gänget konversera och de verkar vara både förvånade och roade på samma gång.

Naturligtvis, om du möter ett potentiellt farligt djur som en björn, är det inte att rekommendera att göra plötsliga gester eller höja rösten för mycket för att undvika att skrämma det. Men att förbli helt oberörd inför något som skulle kunna vara väldigt farligt är kanske minst lika olämpligt. Vad skulle du ha gjort om det hade hänt dig?

Advertisement