En fiskare hittar en Jeep i en sjö... med en livs levande kvinna inuti!

av sofia

18 Juli 2023

En fiskare hittar en Jeep i en sjö... med en livs levande kvinna inuti!
Advertisement

När du fiskar gör du det antingen för att du är proffs eller för nöjes skull, men en sak är säker: man strävar alltid efter en riklig "fångst" att ta med sig hem i slutet av dagen. Ibland verkar havet, eller sjön, vara generöst och man får med sig stora mängder fisk, andra gånger kommer man tillbaka tomhänt (särskilt om man inte är en proffessionell fiskare).

En sak som är säker är att man aldrig förväntar sig att fiska upp en livs levande människa i båten...

via Nbcnews

Advertisement

Marion County Sheriff’s Office Friday 04/07/2023 On Friday morning 04/07/2023 the Marion County Sheriff’s Office...

Pubblicato da Marion County Sheriff Office su Venerdì 7 aprile 2023

Men detta är precis vad som hände i Texas, där en fiskare hade åkt med sin båt till sin vanliga sjö, Lake O' the Pines.

Så fort mannen hade kommit bort från stranden några tiotals meter såg han något misstänkt: ett föremål som han inte riktigt lyckades identifiera till en början, mörkt och med en "fyrkantig" form. Det var bara när han kom närmare som han förstod vad det rörde sig om.

Framför honom fanns det en bil. En stor svart jeep kom snuddade vid ytan och bara taket på bilen var synligt. Mannen bestämde sig för att omedelbart ringa efter hjälp och kontaktade den lokala sheriffen som redan var på plats 18 minuter senare.

Räddningspersonalen bogserade sedan bilen och släpade upp den ur vattnet, men de blev mycket förvånade över vad de hittade i bilen.

Advertisement
Marion County Sheriff Office/Facebook

Marion County Sheriff Office/Facebook

När de närmade sig för att säkra jeepen för att kunna dra ut den, märkte de att det fanns en person inuti fordonet!

En kvinna befann sig fortfarande inne i bilen och tillsammans arbetade de hårt för att få ut henne så snart som möjligt och med försiktighet ur den sjunkna bilen. Kvinnan levde fortfarande och mådde bra och det framgick sedan att hon hade anmälts försvunnen strax innan.

Hon fördes omedelbart till sjukhuset med en allvarlig form av hypotermi, men hon överlevde mirakulöst nog och är nu vid utmärkt hälsa.

Det är inte tydligt vad som gjorde att kvinnan hamnade i denna situation, men om den fiskaren inte hade befunnit sig på rätt plats vid rätt tidpunkt... skulle vi förmodligen just nu dela en helt annan historia. Vad tycker du om den här historien?

Advertisement