Hon parkerar bilen på gatan i några timmar och hittar en hotfull lapp vid sin återkomst

av sofia

29 Maj 2023

Hon parkerar bilen på gatan i några timmar och hittar en hotfull lapp vid sin återkomst
Advertisement

Vardagen har många överraskningar i beredskap för oss. Vissa är väldigt positiva och ger oss det leende vi har väntat på, andra har motsatt effekt och kan förstöra hela vår dag. Ofta beror det senare alternativet på något som vi aldrig, någonsin hade kunnat föreställa oss kunde orsaka oss problem, men som vi tyvärr var tvungna att konstatera skulle göra det.

Kvinnan som är huvudpersonen denna berättelse är mycket väl medveten om detta, som bara för att ha utfört en handling som många andra, något som hon gjort upprepade gånger förr i hennes liv, fick ett mycket oförskämt meddelande.

via Mirror

Advertisement
Royton Community Hub/Facebook

Royton Community Hub/Facebook

Berättelsen utspelade sig i Oldham, Greater Manchester, Storbritannien, där en kvinna hade parkerat sin bil på vägen, vilket många av oss brukar göra, och när hon kom tillbaka hittade hon en obehaglig överraskning som väntade på henne.

Någon, irriterad över att hon hade lämnat bilen på just det stället, bestämde sig för att skriva en mycket oförskämd lapp. Bilden av det kränkande meddelandet lades upp på Royton Community Hub Facebook-grupp och blev omedelbart viralt.

"Nästa gång du måste lämna din bil parkerad i mer än två timmar - stod det - välj en avgiftsbelagd parkeringsplats och undvik att ockupera dyrbar plats framför mitt hus. Kom ihåg att nästa gång kanske min konservöppnare inte kommer att hålla sig lugn" .

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Ett hot som bara hade ett syfte: att skrämma kvinnan och avskräcka henne från att lämna sin bil på den platsen igen. Annars skulle, som det nämndes i meddelandet, den som förblev anonym ha lämnat ett "minnesmärke" på fordonet. En minst sagt negativ upplevelse som kvinnan delade med sin familj och sedan valde att dela på nätet.

Meddelandet som medföljer bilden lyder: "Det som gör mig mållös är att personen som skrev det inte ens vet varför min svärmor lämnade bilen där. Vägen tillhör dessutom inte någon och hon hade inte gjort fel – fortsätter hon – Min svärmor är väldigt skakad och nu vet hon inte längre hur hon ska parkera när hon går ut, även om hennes parkering var helt laglig”.

Lappen från denna främling gjorde kvinnan alldeles förstummad och gjorde att hon inte längre visste hur hon skulle bete sig. Har du någonsin lämnat din bil parkerad någonstans, kommit tillbaka och hittat en anonym lapp eller, ännu värre, några repor på karossen som "hämnd"?

Advertisement