Bruden bråkar med sin svärmor: "Du måste sluta behandla min adoptivdotter som en främling"

av sofia

17 Februari 2024

Bruden bråkar med sin svärmor: "Du måste sluta behandla min adoptivdotter som en främling"
Advertisement

En lycklig händelse eller en minnesvärd dag kan lätt förvandlas till ett bittert och frustrerande minne. Att planera ett bröllop kräver till exempel känslomässiga, mentala och ekonomiska ansträngningar, men det som skapar mest problem är relationerna mellan alla de inblandade.

Förutom kärleksparet är det omöjligt att inte ta hänsyn till deras familjer då de närmaste släktingarna till båda personerna självklart kommer att vara närvarande vid ceremonin. Så länge inte en av dem hamnar i en allvarlig konflikt med en av de två huvudpersonerna.

via Reddit

Advertisement

Den framtida brudens berättelse

Den framtida brudens berättelse

Prostooleh/Freepik - Not the actual photo

Den blivande bruden är den som berättar om det tråkiga händelsen. Hon vände sig till Reddit-forumet för att få höra andras åsikter i frågan. Låt oss ta en närmare titt på vad som hände med henne.

"Jag är 25 år gammal och min pojkvän är 26, vi har varit tillsammans i 7 år och vi är äntligen på väg att förverkliga vår dröm om att gifta oss.", börjar tjejen sin berättelse. Sedan avslöjar hon en del värdefull information: "Jag kommer överens med alla medlemmar i min fästmans familj, utom hans mamma. Jag har bråkat en del med henne eftersom hon brukar klaga på att jag inte har gett henne ett barnbarn än...", tillade den unga kvinnan.

I verkligheten har 25-åringen en 5-årig dotter, men den lilla flickan är adopterad. Flickan var dotter till huvudpersonens bästa vänner som tyvärr gick bort. Hon hade låtit barnet flytta in hos henne och tagit hand om henne med kärlek tillsammans med sin partner och nu när det var dags för bröllopet var det naturligt för henne att anförtro sin adoptivdotter rollen som blomsterflicka. Svärmorn höll inte alls med om det beslutet.

Advertisement

Användarnas reaktioner angående huvudpersonens val

Användarnas reaktioner angående huvudpersonens val

Freepic.diller/Freepik - Not the actual photo

"Den där lilla flickan har inget med våra familjer att göra så hon borde inte ha en så viktig roll!", började hennes svärmor.

Hennes uttalande hade gjort den förlovade kvinnan rasande. Först hade hon försökt få kvinnan att förstå att för henne var det som om att det barnet var hennes och sedan hade hon gått därifrån synligt irriterad. Hennes pojkvän följde efter henne och stöttade henne. Tyvärr var problemet långt ifrån över och löst.

En kort tid senare var paret återigen hemma hos fästmannens mamma och den här gången hörde de den lilla flickan gråta på grund av att svärmorn hade slitit ifrån henne hennes gosedjur, ett av de få kvarvarande minnena av hennes biologiska mamma. Hon var fortfarande arg på den lilla flickan för att hon skulle vara blomsterflickan. Vid det tillfället började vår huvudperson koka av ilska och sa: "Om den här historien verkligen stör dig tycker jag att du inte ska komma på bröllopet. Du kan eventuellt komma direkt efteråt för förfriskningar." Svärmorns familj blev chockade över de orden och nu är de alla arga på den blivande bruden.

Det här är vad forumanvändarna tycker: "Du och din pojkvän måste absolut ta upp frågan och vara enade mot den kvinnan, allt detta är oacceptabelt", skrev en person, "Den där lilla flickan har redan gått igenom för mycket, nu behöver hon ha en familjs fulla stöd, om din pojkvän eller hans familj inte kan eller vill ge henne det, bör du fokusera på att ge den lilla flickan ett liv fullt av kärlek även utan dem.”, skrev ännu en person. Vad tycker du om det här?

Advertisement