En 25-åring föder barn i baksätet på sin bil på en av McDonald's parkeringar

av sofia

18 Februari 2024

En 25-åring föder barn i baksätet på sin bil på en av McDonald's parkeringar
Advertisement

Att sätta ett barn till världen är lika naturligt som det är spännande, men låt oss säga att det finns en "process" att följa från det ögonblicket man får reda på att man är gravid till dess att barnet föds. Nuförtiden under varje fas av graviditeten vet vi hur vi ska agera, vilken mat vi bör äta, vilka beteenden man absolut bör undvika och så vidare.

Det ligger mycket forskning bakom och man vet mer eller mindre vad man kan vänta sig, förutom den exakta dagen då barnet kommer att födas. Datumet är ungefärligt och förblir därför en av få variabler som är svåra att få ett säkert svar på. Detta är generellt sett inget problem, men tänk om barnet i fråga skulle "bestämma sig" för att komma i en obekväm situation och en mindre säker miljö?

Advertisement

En oförglömlig natt

En oförglömlig natt

@analysia.rivera/Facebook

Analysia Beck, 25 år gammal, och hennes partner Daniel, som är 27, är verkligen inte två oerfarna personer när det kommer till föräldraskap. De är mamma och pappa till Jayce, 3 år, och Aubriella, 17 månader. Men något helt oväntat hände dem angående födelsen av deras tredje barn.

"När jag hörde historier om mammor som födde barn utanför sjukhus, på konstiga platser, gav det mig rysningar och det har alltid varit en av mina värsta mardrömmar", säger den unga kvinnan. Ödet valde dock att göra just den rädslan till verklighet för henne.

Så medan Analysia var i sin 38:e graviditetsvecka började hon känna ett visst obehag, en smärta som kunde vara ett förebud om en förestående förlossning. Kvinnan trodde att det ännu inte var dags att föda och hade tolkat de signalerna som ett falskt larm, men hon hade fel.

Kort därefter ökade smärtan och detta hade undanröjt alla tvivel och väckte 25-åringen ur sömnen, hennes vatten hade gått. De väntade på att hennes mamma skulle komma hem till dem för att ta hand om deras barn och kvinnan satt i bilen och flämtade medan hennes man rusade iväg i full fart mot närmaste sjukhus. "Daniel du måste stanna bilen, det känns som att jag sitter på bebisen. Vi kommer inte att hinna fram i tid".

Advertisement

Barnets charmiga smeknamn

Barnets charmiga smeknamn

@analysia.rivera/Facebook

Och det var precis så eftersom barnet var på väg att födas! Daniel visste att han var tvungen att göra något snabbt, så han bestämde sig för att köra in på en McDonald's-parkering och ringde sedan efter hjälp. Som om detta inte vore nog var det den natten, ungefär vid 4-tiden, dessutom snöstorm.

Analysia hade förflyttat sig till baksätet av fordonet, en SUV, och lagt sig ner redo att föda barnet. När hjälpen kom var paret inte längre ensamt och snart föddes lilla Micah. Ambulanspersonalen hade kommit precis i tid för att ge första hjälpen till den nyfödda, men det var en märklig detalj angående den lilla bebisen som oroade kvinnan, nämligen att han hade en blåaktig färg.

Den lilla pojken fördes omedelbart till sjukhus för att kontrollera hans hälsotillstånd. Som tur var mådde pojken mycket bra och hade klarat alla typer av test som bekräftade det. Paret, som tänker tillbaka på vad som hände dem, bestämde sig för att ge pojken smeknamnet "lilla McFlurry", som hänvisar till en av de mest ikoniska glassarna som säljs av den stora amerikanska snabbmatskedjan: "Vi tycker att på grund av kylan, snön och hans speciella färg i det ögonblicket, passar det smeknamnet honom perfekt", sa de skämtsamt.

Lyckligtvis gick allt bra för den lilla familjen som nu kan räkna med närvaron av ytterligare en fantastisk varelse bland sina medlemmar, men paret kommer säkerligen aldrig att glömma den otroliga natten!

Advertisement