En mamma blir besviken efter att ha fått reda på sitt barns kön, men hennes kusin attackerar henne och ett bråk bryter ut

av sofia

28 April 2024

En mamma blir besviken efter att ha fått reda på sitt barns kön
Advertisement

Att vänta barn är alltid en fantastisk händelse och det är svårt att inte känna entusiasm inför skapandet av ett nytt liv. För vissa blivande föräldrar finns dock en fråga som kan utgöra ett "existentiellt drama": önskan om att få en flicka eller en pojke.

Är det fel att ha preferenser när det gäller barnets kön? I denna berättelse hade en av huvudpersonerna definitivt mycket bestämda åsikter och för henne var det mer än bara en preferens.

via Reddit

Advertisement

En av de två mammornas version

Freepik - Not the actual photo

En 29-årig gravid kvinna ville dela med sig på Reddit om en diskussion hon hade med sin kusin, som är 27 år och också gravid.

"Detta är inte min första graviditet; jag har redan ett treårigt barn, men för min kusin, som jag inte har en särskilt nära relation med, är det första barnet," förklarar 29-åringen inledningsvis.

"Jag måste erkänna att även om vi inte har varit så nära på sistone, har vi börjat prata mer eftersom vi båda är gravida och delar våra tankar och känslor om det," tillade hon.

Den 27-åriga kusinen medgav att hon verkligen hoppades på en flicka och att hon inte kunde föreställa sig att uppfostra en pojke. När hon slutligen hade sin könsavslöjande fest, blev resultatet inte det hon hade hoppats på.

Advertisement

Bråket mellan de två kvinnorna

Tima Miroshnichenko/Pexels - Not the actual photo

"Under evenemanget avslöjades det att hon skulle få en pojke... man kunde genast se hennes besvikelse över nyheten", sa den äldre kusinen.

Kvinnan försökte inte heller dölja sin frustration och grät i flera dagar efter festen. Hon uttryckte sedan sin desperation till sin kusin och bad henne ta reda på könet på det barn hon väntade: "Jag är inte säker på att jag kan närvara vid din könsavslöjande fest om du väntar en flicka, jag skulle vara för ledsen och bara tänka på hur mycket jag också hade velat ha en", sa 27-åringen.

Den äldre kusinen hade dock inte för avsikt att avslöja könet på sitt barn (som var en flicka) och hade redan avrått den andra kvinnan från att komma. Situationen blev mer och mer spänd och 29-åringen sa till slut irriterat: "Om du så gärna ville ha en flicka och visste hur upprörd du skulle bli om det inte blev så, borde du inte ha arrangerat en könsavslöjande fest".

När kusinen hörde dessa ord blev hon rasande och började ringa runt till släktingarna för att berätta att hon hade blivit utesluten från 29-åringens fest.

Användarnas kommentarer

"Både min svåger och min man står helt på min sida, men jag erkänner att jag tappade tålamodet. Om hon inte hade stressat mig så mycket, hade jag nog reagerat annorlunda. Nu undrar jag om jag överdrev när jag sa de sakerna till henne," medgav kvinnan. Låt oss se vad några internetanvändare tycker.

"Du gjorde inget fel. Jag tänker bara på det stackars barnet som kanske måste växa upp utan en mammas kärlek på grund av något så banalt som kön...", skrev någon, "Jag förstår inte din kusins frustration, jag menar, om det hade varit hennes femte graviditet och hon hade fått sin femte son, skulle jag ha förstått hennes känslor, men i slutändan varar den här typen av 'besvikelse' bara några minuter för en förälder," skrev en annan.

"Den viktigaste faktorn bör vara barnets hälsa, inte könet! Att säga att du är besviken över ett könsavslöjande är helt vansinnigt", skrev en tredje. Vad tycker du?

Source:

Reddit

Advertisement