En man säger till en mamma att täcka sig medan hon ammar så hon följer hans råd med en charmig tvist

av sofia

19 Juli 2023

En man säger till en mamma att täcka sig medan hon ammar så hon följer hans råd med en charmig tvist
Advertisement

Att ta hand om sina barn är aldrig lätt av en miljon anledningar. Att vara förälder, att vara mamma, kräver mycket fysisk och mental energi för att kunna ta hand om sina småttingar på bästa möjliga sätt.

Men ibland, förutom de mödosamma dagliga utmaningarna relaterade till föräldraskap, tvingas vi kämpa även med främmande människor som känner sig rättfärdigade att bedöma våra handlingar, till och med att lära oss en läxa. Men den här kvinnan har gjort succé på nätet för sin charmiga reaktion i ett "fientligt" ögonblick. Låt oss förklara närmare vad som hände.

via Abc11

Advertisement

A friend’s daughter-in-law was told to “cover up” while feeding her baby, so she did!🤣 I’ve never met her, but I think...

Pubblicato da Carol Lockwood su Lunedì 30 luglio 2018

Berättelsen utspelade sig i Cabo San Lucas i Mexiko där Melanie Dudley ammade sin 3 månader gamla son medan hon åt lunch på en mexikansk restaurang. Ingen stor grej egentligen.

När det gäller amning råder det ofta delade meningar: det finns de som hävdar att amning är en helt naturlig handling som det inte finns någon anledning att skämmas för och de som istället anser att det är mer anständigt att en kvinna "täcker sig" för att mata sitt barn.

Melanie är definitivt av den första idén och har därför inte tvekat att amma offentligt. En främling bestämde sig däremot för att ifrågasätta henne och bad henne sluta amma och täcka över sig omedelbart. Så kvinnan gjorde vad mannen bad henne att göra. Mer eller mindre i alla fall.

Advertisement
Melanie Dudley/idcrawl

Melanie Dudley/idcrawl

Hon föredrog att inte kliva in i diskussion med främlingen för att undvika konflikt och följde mannens råd, men gjorde det bokstavligen.

Visserligen "täckte" hon sig, som hon hade blivit uppmanad att göra, men inte den del av hennes kropp som var involverad i amningen, utan hon hängde en jacka över huvudet så att man inte kunde se hennes ansikte. Av Melanie kunde man därför inte se något annat än hennes kropp upp till halsen, medan hon fortfarande matade sin lilla bebis.

Hennes man bestämde sig för att föreviga det komiska ögonblicket genom att ta ett foto som snart hamnade på nätet. Det var faktiskt kvinnans svärmor som publicerade bilden vilket gav upphov till många kommentarer.

Mestadels har folk stöttat Melanie och hennes ironi, men det har också funnits de som har uttryckt negativa åsikter om hennes agerande. Vad tycker du om att amma offentligt?

Advertisement