En 70-årig man gifter sig med en 28-åring: Jag blir överöst med kritik på grund av att jag är äldre än hennes föräldrar

av sofia

17 Augusti 2023

En 70-årig man gifter sig med en 28-åring: Jag blir överöst med kritik på grund av att jag är äldre än hennes föräldrar
Advertisement

Det är ingen hemlighet att kärleken inte har någon ålder. Det är en känsla som "fångar" oss och fascinerar oss djupt. När man lär känna en person, rätt person, förstår man inom kort om det finns gemensamma övertygelser och intressen som går bortom enkel vänskap. Kärlek är att dela allt med någon samt att ge varandra ömsesidigt stöd.

Därför, eftersom de "huvudsakliga" kraven är de som nämns ovan, hindrar ingenting en man och en kvinna som till och med har ganska olika åldrar från att dejta och bli kära i varandra. Ändå kom det stark kritik när David och Jackies kärlekshistori blev känd för allmänheten.

via Mirror

Advertisement
 Love Don't Judge/Youtube/Screenshot

Love Don't Judge/Youtube/Screenshot

Kärlek är sällan något fel, det handlar mer om att komma överens, både med det som ens hjärta säger samt med andras bedömningar. Samhället kan vara väldigt hårt under vissa omständigheter. Förhållandet mellan David, 70 år gammal och Jackie som är 28, var inget undantag.

I dessa fall är det lätt att omedelbart tro att en så stor åldersskillnad (42 år) mellan två personer faktiskt döljer baktankar. Vissa tror att den yngre parten har ett intresse av ekonomisk karaktär eller relaterat till att få medborgarskap i mer stabilt och mindre fattigt land än det den personen kommer ifrån. Det här är bara några exempel, men illvilja och sättet att se världen med cyniska ögon är verkligen inget nytt.

Men låt oss se hur deras kärleksrelation föddes och utvecklades: David, som är pensionerad, reste till Filippinerna och här - genom en dejtingapp - träffade han den unga kvinnan Jackie. Hon var apotekare och tack vare sitt arbete försörjde hon sin familj. Hon drogs till mannen på grund av hans trevliga sätt och vänlighet och fascinerades av honom på mycket kort tid.

David var dock tvungen att åka hem och sedan återvända till USA. Tanken på den kvinnan hade gjort honom som besatt och han hade redan förstått att han inte ville leva utan henne. Så han hade fattat ett viktigt beslut.

Advertisement
 Love Don't Judge/Youtube/Screenshot

Love Don't Judge/Youtube/Screenshot

Han åkte tillbaka bara 3 månader efter sin första resa. De två träffades igen med glädje och de sågs mer och mer. David visste att han var galet kär i Jackie, men även den här gången var han tvungen att återvända hem.

Men den här gången gjorde han det inte ensam. Hon hade följt med honom och kort därefter hade paret firat sitt bröllop! "Vårt bröllop var något magiskt. Det var den bästa dagen i mitt liv", sa Jackie. "Min familj och mina vänner har stöttat mig i alla avseenden. Trots den kritik vi får hela tiden ångrar jag inte att jag gifte mig med Dave. Han är en väldigt trevlig man, men framför allt älskar han mig och respekterar mig verkligen, han är det bästa som har hänt mig", lade till slut kvinnan till.

David däremot stötte på många "problem". Han påminde ofta den unga kvinnan om att han till och med var äldre än hennes föräldrar. Men det spelade ingen roll för kvinnan som flyttade till USA för kärlekens skull och fick arbete för att kunna fortsätta hjälpa sin familj i Filippinerna.

Många användare har ändrat uppfattning om det lyckliga parets relation, med tanke på att deras kärlek verkar äkta och utan baktankar.

Vad tror du?

Advertisement