En hemlös man blir en hjälte efter att ha räddat en bebis från att bli påkörd i sista minuten (+VIDEO)

av sofia

17 Maj 2023

En hemlös man blir en hjälte efter att ha räddat en bebis från att bli påkörd i sista minuten (+VIDEO)
Advertisement

Alla dagar ser inte likadana ut och å ena sidan är detta bra eftersom den vardagliga rutinen kan vara både tröttsam och irriterande. Ibland kommer slumpen, ödet, eller något "större än oss" in i vårt liv och förändrar våra planer på ett oväntat sätt. Det man hoppas på i sådana situationer är förstås att något positivt ska hända och man vill ju inte gärna ha en negativ överraskning.

Tyvärr har huvudpersonen i denna berättelse upplevt något oväntat och chockerande som var minst sagt skrämmande.

via Mirror

Advertisement
Ronald Nessman/Facebook

Ronald Nessman/Facebook

En kvinna, i Hesperia, södra Kalifornien, stod precis bredvid sin bil med sitt syskonbarn liggandes i vagnen. Den dagen blåste det kraftigt och på ett ögonblick hade vagnen med bebisen inuti börjat rulla...

Den började åka fortare och fortare och begav sig rakt mot en trafikerad väg! Kvinnan, som var bebisens faster, insåg allvaret i situationen och försökte jaga vagnen, men lyckades inte få tag i den. Man kan se henne i en video där hon desperat försöker springa efter vagnen men tyvärr snubblar och faller till marken, reser sig upp, med faller igen och hamnar återigen på marken.

Under tiden hade vagnen fortsatt rulla och var nu nära att hamna på vägen där bilarna fortsatte att susa förbi i hög fart ovetande om allt detta.

Advertisement
Ai Generated/Psycode - Not the actual photo

Ai Generated/Psycode - Not the actual photo

Sedan kom plötsligt en man, Ron Nessman, som råkade befinna sig i området av en ren slump. Han hade precis avslutat en anställningsintervju för ett jobb som diskare.

Ron hade varit hemlös sedan några år tillbaka, ända sedan han drabbades av den smärtsamma förlusten av sin partner och hade inte tvekat en sekund med att börja jaga den helt okontrollerade barnvagnen.

Han kom precis i tid och i videon kan du se hur mannen tar tag i och stoppar barnvagnen från att fortsätta rulla framåt bara ett ögonblick innan den lämnar trottoaren och hamnar på gatan!

Efter sin heroiska handling intervjuades mannen och gav ett känslomässigt uttalande.

ABC7/Youtube

"Jag hade inte ens tid att tänka. Jag bara agerade. Min kropp rörde sig instinktivt. Jag tror att jag omedvetet identifierade mig med den kvinnan. Jag har barnbarn och små barn som jag bryr mig väldigt mycket om, jag kunde föreställa mig hur hon kände sig i det svåra ögonblicket." förklarar Ron.

"Jag skulle inte ha kunnat leva med mig själv om jag inte hade gjort någonting och jag skulle aldrig ha förlåtit mig själv. Jag är bara glad att jag befann mig där vid det tillfället och att jag hade tid att rädda det lilla barnet". Tillade han.

Ron, som råkade befinna sig där, gjorde ett verkligt hjältedåd och ödet verkar ha velat belöna honom eftersom mannen fick jobbet han sökte samma dag!

En helt otrolig historia som lyckligtvis fick ett lyckligt slut. Har något så extraordinärt någonsin hänt dig?

Advertisement