Den här flickan vil inte gå till skolan så föräldrarna ger henne en SUV-bil för att "motivera henne"

av sofia

26 Juni 2023

Den här flickan vil inte gå till skolan så föräldrarna ger henne en SUV-bil för att "motivera henne"
Advertisement

När du är ett barn är det som tar upp det mesta av din tid förutom att leka att gå till skolan. Det finns många barn som ser fram emot att komma till klassrummet för att ha kul med sina vänner och med de många aktiviteter som erbjuds och andra som skulle göra vad som helst för att inte gå dit. Att hantera barnens studieintresse är därför aldrig lätt för en förälder, oavsett vilken nivå de har nått inom skolan, och när ett barn är totalt omotiverat är det svårt att hitta ett sätt för att fånga deras intresse.

Det kanske inte är lätt att lösa problemet, men varje mamma och pappa måste hitta en till varje pris. Av denna anledning beslutade paret i denna historia sig för att tillfredsställa sin dotters önskningar, men deras beslut väckte en hel del kontrovers.

via Times Now News

Advertisement

Berättelsen utspelade sig i Kuala Lumpur som ligger i Malaysia, där ett par föräldrar väckte sensation för en något "överdriven" gåva som gavs till deras 5-åriga dotter. Farhana Zahra, en framgångsrik entreprenör, är mamma till lilla Fatima, som berättar att flickan vägrade gå till skolan vilket ledde till att hon och hennes man fattade ett viktigt beslut.

Efter en tids sjukdom under vilken Fatima stannade hemma, började den lilla flickan få raserianfall och vägra gå till skolan. Hon ville inte gå tillbaka dit längre, hon ville bara stanna hemma och det fanns inget hennes föräldrar kunde göra för att få henne att ändra sig. Mamman erkände att hon vid det laget på alla sätt försökt hitta en "överenskommelse" med sin dotter.

Advertisement
farhana_zahra91/Instagram screenshot

farhana_zahra91/Instagram screenshot

Att få henne att börja gå i skolan igen var huvudmålet, så hon frågade den lilla flickan vad hon önskade sig till sin nästa födelsedag. Alla hennes önskemål skulle uppfyllas, så länge hon ändrade sig angående studierna. Fatima berättade sedan för sina föräldrar om sin dröm om att ha en lyxbil och utan att ens diskutera saken bestämde de sig för att ge henne en.

En video som delades på sociala medier av mamma Farhana fångade ögonblicket när den mycket dyra presenten levererades mitt under en överdådig fest för den lilla flickan. En helt ny SUV som den lilla flickan verkligen uppskattade och tack vare vilken hon bestämde sig för att gå tillbaka till skolan igen.

farhana_zahra91/Instagram screenshot

farhana_zahra91/Instagram screenshot

Valet som kvinnan och hennes man gjorde väckte stor uppståndelse och gav upphov till stark debatt. Är det verkligen rätt att ge så mycket utrymme åt en 5-årig flickas gnäll att det ska sluta med att man köper en bil åt henne? Många har sagt att de står på föräldrarnas sida, medan många andra har kritiserat dem båda hårt och hävdat att det är ett stort misstag att tillfredsställa sådana önskemål när man uppfostrar ett barn.

Vad tycker du om dessa föräldrars val?

Advertisement