Den här flickvännen tvingar sin kille att följa dessa 22 regler

av sofia

20 Juni 2023

Den här flickvännen tvingar sin kille att följa dessa 22 regler
Advertisement

Varje kärleksrelation är baserad på regler som fastställts av paret om vad man kan förvänta sig, vilka gemensamma mål man har och vilka riktlinjer som bör följas. Dessa regler kan vara underförstådda eller något man har pratat öppet om och brukar ofta uppstå från en balans mellan behov och önskemål hos båda.

Det finns i vilket fall ingen generell regel som är giltig för alla par, eftersom varje relation är olika och beror på vem som lever i den, på vilka värderingar man har och på de olika erfarenheter man har upplevt. För att skapa och upprätthålla reglerna för en sund och tillfredsställande relation för båda krävs öppen, respektfull och uppriktig kommunikation. Nyligen har dock en lista med 22 ganska diskuterbara"par"-regler dykt upp på webben.

via Mirror

Advertisement
Pexels -Not the Actual Photo

Pexels -Not the Actual Photo

Reglerna för varje förhållande är unika och kan antydas eller uttryckligen anges, men en tjej bestämde sig för att bokstavligen skriva ner alla krav hon hade på sin partner och fastställa specifika reglerna att följa. Om det inte vore för en oväntad händelse, skulle den märkliga listan ha förblivit privat mellan de två. Den unge mannen sålde sin bil och råkade glömma kvar "kontraktet". Därefter hittade Twitter-användaren @kkeyes96 kontraktet och bestämde sig för att dela det på webben.

Listan hade mycket specifika regler, som "Du får INTE ha telefonnumret till en enda annan tjej än mig", "Du får INTE följa dem på några sociala medier (inklusive Instagram, Snap-chat och Twitter)", " Du får INTE umgås med dina vänner mer än två gånger i veckan", "Du får INTE titta på någon annan". När det gäller andra tjejer, får den unge mannen inte ens närma sig: "Om andra tjejer närmar sig dig var eller när som helst måste du gå bort."

Kvinnan tolererar tydligen inte killens hund: "Hunden behöver inte gå ut med oss ​​varje gång vi går ut tillsammans". Hon har även mycket lite tolerans för vänner: "Om vi ​​skulle flytta ihop, kommer dina vänner sällan att få komma in i vårt hus" och "Du får aldrig försumma mig för dina vänners skull." Angående drinkar finns det även väldigt tydliga regler: ​​"Du får inte dricka om jag inte är med dig". Det finns dock krav på parutflykter: "Vi måste gå ut som ett officiellt par minst en gång varannan vecka." Till sist listade hon en rad "kommando"-regler, som: "Jag får kolla din telefon när jag vill", "Om jag säger hoppa så frågar du mig: "hur högt prinsessan?" och "Du får ALDRIG ta mer än 10 minuter på dig att svara mig när jag letar efter dig”.

Advertisement
Pexels -Not the Actual Photo

Pexels -Not the Actual Photo

Tweeten togs senare bort eftersom alltför många användare trodde att det var författaren till inlägget som var "offer" för sin flickvän, men historien har skapat en hel del kontroverser. Faktum är att många internetanvändare har kommenterat historien och understrukit hur giftigt och ohälsosamt ett förhållande baserat på liknande principer kan vara.

Vad tycker du om det här? Har du någonsin hamnat i en liknande situation? Hur reagerade du?

Advertisement