Hon vinner en hög summa pengar på lotto tack vare en dröm som hennes syster haft

av sofia

11 Juni 2023

Hon vinner en hög summa pengar på lotto tack vare en dröm som hennes syster haft
Advertisement

Att vilja pröva lyckan genom att spela är en önskan för många. Det finns de som ständigt följer dragningarna, som verkligen anstränger sig, gör sina beräkningar och väntar väldigt tålmodigt på att förr eller senare vara bland de lyckligt lottade och sedan finns det de som tvärtom försöker då och då utan alltför stora förväntningar. Ändå finns det inget som säger att dessa människor har mindre chans att vinna, trots allt vet vi alla mycket väl att tur inte är något man kan styra över och att man aldrig vet när den kan vända.

Huvudpersonen i den här historien vet något om den saken som tack vare en otrolig slump lyckades kamma hem en ordentlig vinst.

via Fox13

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Historien utspelade sig i Cockeysville, en liten stad i Maryland, USA, där en 68-årig pensionerad kvinna bestämde sig för att pröva lyckan genom att spela en serie nummer. Siffrorna kom från en förutseende dröm som hennes syster hade haft, som berättade för henne om en scen som var enkel men ändå viktig.

Vår huvudpersons syster berättar om en dröm som många andra, men en sak hade fångat hennes uppmärksamhet. I sin dröm hade systern sett en buss med en serie siffror skrivna på den: 23815. Utan att slösa någon tid, bestämde sig 68-åringen för att satsa på dessa nummer och uppenbarligen gjorde hon ett bra val.

Med en passion för spel sedan flera år tillbaka, hade kvinnan alltid försökt något enbart baserat på sina egna beräkningar, men turen behöver ibland en liten knuff och så var det även i det här fallet. Kvinnan tog i det här fallet chansen och spelade numren som hennes syster drömde om och fick sedan med nöje se att de alla blev dragna. 5 av 5 nummer kom upp och gjorde henne till den lyckliga vinnaren av en jackpott på 25 000 dollar.

Advertisement
Santeri Viinamäki/Wikimedia - Not the actual photo

Santeri Viinamäki/Wikimedia - Not the actual photo

En kanske inte jättehög siffra, om man så vill, men som säkerligen lyste upp de två kvinnornas dag, speciellt om man har i åtanke att den införskaffade lotten bara kostade 50 cent. En vinst som förändrade denna persons dag och till slut gav kvinnan den tillfredsställelse hon jagat länge.

Har du någonsin haft en förutseende dröm som denna och vunnit ens en liten summa på lotto?

Advertisement