Hon bjuder av misstag en okänd människa till sin familjelunch: "Numera har det blivit en tradition och det är 7:e året tillsammans"

av sofia

27 November 2022

Hon bjuder av misstag en okänd människa till sin familjelunch: "Numera har det blivit en tradition och det är 7:e året tillsammans"
Advertisement

Många av oss har någon gång fått ett samtal från en främling eller ett oväntat meddelande. I de flesta fall löser sig situationen på kort tid och det räcker med att svara och påpeka att personen i fråga har fel nummer.

När det gäller historien vi nu vill berätta tog den en helt annan vändning och efter 7 år fortsätter de två personer som skrev till varandra av misstag fortfarande att träffa varandra. Låt oss ta en närmare titt på deras charmiga och rörande historia.

via People

Advertisement

Jamal Hinton och Wanda Dench, en 17-årig pojke och en "mormor", träffades av en slump 2016. Omedvetna om varandras existens fram till det ögonblicket, kom de plötsligt en vacker dag in i varandras liv. Pojken fick ett meddelande, som många gånger förr, men han läste något som förvånade honom. Meddelandet innehöll en inbjudan till lunch på Thanksgiving day - en mycket omtyckt och firad årlig högtid i USA - och det stod att de skulle ses den 24:e november klockan 15.00.

Eftersom han inte hade förväntat sig någon liknande inbjudan frågade pojken vem avsändaren var och detta svar kom från andra sidan: "Din mormor". Vid det tillfället insåg Jamal att det var ett misstag, eftersom hans mormors telefonnummer var ett helt annat, och bestämde sig för att skicka ett foto på sig själv för att reda ut missförståndet. Han gjorde dock lite mer än så. Han skrev på skämt ett annat meddelande och frågade om det ändå fanns plats för honom.

Advertisement

Kvinnan tvekade inte ett ögonblick och sa ja. Detta ledde till att de båda träffade en person som skulle bli mycket viktig i deras liv och som de aldrig skulle släppa taget om. Även efter många år fortsätter de faktiskt att hålla sin tradition vid liv och det finns ingen Thanksgiving-dag som de på något sätt inte tillbringar tillsammans.

Historien har blivit så känd och omtyckt av webbanvändare att många frågar om de är redo för årsmötet och Jamal och Wanda älskar att lägga upp ett foto på dem tillsammans för att "försäkra" alla dem som följer dem om att de fortfarande ses. Skönheten i detta tillfälliga möte har fyllt hjärtan hos alla de människor som känner henne med glädje och det finns mycket positivt att säga om de två huvudpersonerna, som nu verkligen har blivit som mormor och barnbarn.

 

"Att lära känna Jamal var en gåva - förklarar Wanda - Innan trodde jag att vänskap mellan människor med åldersskillnader inte kunde existera, men nu fastnar jag i långa konversationer med honom och har insett att allt är möjligt. Han har förändrat mitt liv".

Och vi hoppas att de båda kommer att kunna fortsätta att ge varandra mycket kärlek, omtanke och uppmärksamhet samt att de fortfarande kommer att kunna tillbringa många fler år tillsammans och inte bara i samband med detta firande.

Har du någonsin träffat en viktig person tack vare ett mycket slumpmässigt misstag?

Advertisement