Mannen prioriterar fotboll över sin fru så hon planerar sin hämnd

av sofia

08 Juni 2023

Mannen prioriterar fotboll över sin fru så hon planerar sin hämnd
Advertisement

Att leva i en relation med en annan människa har både sina positiva och negativa sidor. Att möta livet tillsammans med en annan person innebär att man måste jobba på sin relation och vara försiktig med att ta varandra för givet eftersom det, särskilt efter många år tillsammans, kan få allvarliga konsekvenser.

Det är därför viktigt att alltid hitta ett sätt att hålla passionens låga och känslorna vid liv, för att inte äventyra hela relationen. Vilket tyvärr hände i berättelsen vi vill berätta, där man och hustru har förlorat passionen av en till synes mycket banal anledning. Låt oss berätta för dig vad det rör sig om.

via The Sun

Advertisement
Wallpaperflare - Not the actual photo

Wallpaperflare - Not the actual photo

En skotsk kvinna berättade hur frustrerad hon känt sig under mycket lång tid på grund av sin mans beteende. Mannen är en stor sportfantast och hade bara ögon för sitt favoritlag, hela hans liv kretsade praktiskt taget kring det. En absurd sak för hans fru som varje dag kände sig bortprioriterad.

"Min man har alltid varit ett stort fotbollsfan och följer Rangers - förklarar vår huvudperson - men sedan en tid tillbaka har hans passion blivit alltför dominerande i vårt dagliga liv. Allt kretsar kring laget: om matcherna går bra är hans humör bra, men om de förlorar eller något går fel är den dagen helt förstörd – fortsatte hon – Inte för att hans passion stör mig, men så här kan man inte leva”.

Kvinnan förklarade att detta sedan gick ut över henne: vare sig laget vann eller förlorade blev även hon lidande och detta förstörde även hennes dag. Efter att ha nått en punkt utan återvändo bestämde hon sig för att reagera och hämnas. Eftersom hon kände sig mer och mer försummad och i behov av uppmärksamhet, skrev hon in sig på en dejtingsajt och bestämde sig för att varje gång det var match skulle hon träffa någon ny.

Advertisement
Pxhere - Not the actual photo

Pxhere - Not the actual photo

"När min man är upptagen med sina matcher på lördagarna går jag ut med min älskare - förklarar hon - jag gör det regelbundet och det har hjälpt mig mycket. Jag mår bättre och jag har återhämtat mig, och sedan vet jag att min man aldrig kommer att få reda på någonting, han är för upptagen med fotbollen och han skulle inte märka någonting även om jag stod där framför honom”.

Problemet med hennes relation skulle kunna uppstå när matcherna är över, men kvinnan har absolut inte för avsikt att sluta träffa den andra mannen. Vad han ger henne är alldeles för viktigt för henne och hon vill inte avstå det. Samtidigt vill hon inte lämna sin man som hon varit gift med i 10 år, men hon vet inte hur de ska kunna fortsätta vara tillsammans.

Tycker du att hon gjorde rätt i att hämnas på det här sättet eller hade det varit bättre att ta upp problemet med sin man och förklara hur hon kände?

Advertisement