Tagen på bar gärning: Hon sitter med sin pojkväns arm runt sin axel, men blir filmad medan hon chattar med sin älskare

av sofia

02 Juli 2023

Tagen på bar gärning: Hon sitter med sin pojkväns arm runt sin axel, men blir filmad medan hon chattar med sin älskare
Advertisement

Otrohet är en av de svåraste sakerna ett par kan uppleva, och tyvärr händer det oftare än man kan tro. När det händer är förtroendet inom paret inte längre detsamma och det krävs mycket arbete från bådas sida för att kunna övervinna denna smärtsamma händelse på bästa sätt.

Det är av denna anledning som fler och fler människor visar förståelse när de bevittnar otrohet, som i fallet med användaren i följande berättelse, som fångade en tjej på bar gärning medan hon skickade kärleksfulla meddelanden till en annan man i sällskap med hennes påstådda pojkvän. Men låt oss ta det hela från början.

via Elciudadano

Advertisement
Twitter - @El CondeNado

Twitter - @El CondeNado

Händelsen ägde rum mitt under Mariachi de  Guadalajaras baseballmatch i Jalisco, Mexiko, där det till synes kärleksfulla paret verkade njuta av matchen tillsammans. De följde matchen och han kramade om henne, tills de plötsligt - vid ett visst tillfälle - delade på sig och den unga kvinnan satte sig på ett sätt som gjorde att hon kunde dölja skärmen på sin mobiltelefon från sin pojkvän.

Under tiden märkte en anonym åskådare som satt bakom paret att kvinnan hade en ganska intim chatt med en annan man, där de planerade att träffas och andra saker som inte på något sätt verkade vara platoniska eller "oskyldiga".

Advertisement

Användaren som filmade scenen bestämde sig för att dela videon på nätet och för detta fick han också hård kritik från de som anklagade honom för att inte ha ingripit. Men genom att dela ögonblicket på sociala medier erbjöd han den bedragna pojkvännen möjligheten att inse situationen, eftersom videon spreds på sociala medier runt om i världen och fick kommentarer av alla slag: "Det är därför det är bättre att vara ensam istället för att låta någon förstöra ditt liv," kommenterade en användare, förmodligen efter att ha upplevt en liknande upplevelse.

Vissa har spekulerat i att älskaren faktiskt kan vara samma man som tjejen dejtade, eftersom den andra mannen fick hjärtan, vilket inte är vanligt när man vill dölja en relation för sin partner. Medan de flesta av kommentarerna kritiserade kvinnan, påpekade andra användare bristen på diskretion hos killen som hade lagt upp videon. Vad tycker du om det här?

Advertisement