De träffas och gifter sig på internet, men skiljer sig efter 3 månader - de hade aldrig ens träffats

av sofia

28 Maj 2022

De träffas och gifter sig på internet, men skiljer sig efter 3 månader - de hade aldrig ens träffats
Advertisement

I dagens läge verkar det bli svårare och svårare att träffa en speciell människa i den staden man bor i, samtidigt som användningen av dejtingappar verkar ha tagit över redan sedan flera år tillbaka. Under Covid-19-pandemin var chattar och appar av denna typ startpunkten för både vänskap och relationer, som dock inte alla var framgångsrika. För Ayse Reeves, 26 år gammal, från England slutade det till exempel på värsta sätt, men kanske var det i slutändan lika bra för henne. Den unga kvinnan hade träffat en amerikansk kille på nätet, Darrin Martin, 24 år gammal, som hon byggde upp ett vänskapsförhållande på distans med. Snart blev deras förhållande något mer, så pass mycket att de gifte sig på videosamtal. Tre månader efter den lyckliga dagen verkade dock skilsmässopapperen vara klara.

via The Sun

Një infermiere britanike që u martua me një punonjës fabrike në SHBA me anë të një ceremonie virtuale pa u takuar kurrë...

Pubblicato da Lajme.Online su Mercoledì 18 maggio 2022

Kan man bli kär i någon man lärt känna på nätet? Förmodligen ja, eller det är åtminstone vad man tror på för tillfället, men nästa steg måste nödvändigtvis vara att mötas personligen. En kärleksrelation kan inte för alltid begränsas till en privat chatt eller ett videosamtal och detta är orsaken till att långdistansförhållanden som det mellan Ayse Reeves, en engelsk tjej, och Darrin Martin, en ung amerikan, sällan får ett lyckligt slut.

Ayse och Martin träffades via chatt, för första gången, i juli 2020, mitt under pandemin. Det var ett kort steg från chattmeddelanden till videosamtal, tills Martin i november samma år officiellt bad henne om att vara hans flickvän. Naturligtvis kunde de två inte träffas under den perioden, på grund av Covid-19 reserestriktionerna, men ändå verkade deras kärlek växa sig starkare för varje dag. Framtiden såg så ljus ut att Martin till och med bad henne att gifta sig med honom. Frieriet, komplett med en ring, skedde via Zoom i juli 2021.

Advertisement
Piqsels / Not the actual photo

Piqsels / Not the actual photo

Tack vare en amerikansk lag lyckades paret praktiskt taget fira sitt bröllop via Zoom den 19:e augusti 2021. Äktenskapets lycka varade dock inte särskilt länge: direkt efter att ha sagt "ja" började Ayse bli misstänksam mot sin mans beteende, särskilt efter att ha hört upp namnet på en av hans ex-flickvänner. "Jag kände att något var fel och varje gång jag frågade honom förnekade han att något höll på att hända", kommenterade den unga bruden, "sedan fick jag reda på en ex-flickvän, en viss Liz. Och efter att jag kom i kontakt med henne , skickade hon ett meddelande till mig på Facebook och sa: "Ja, din man och jag är tillsammans."

Ayse ansökte omedelbart om skilsmässa, ivrig att lämna bakom sig den där historien som från början verkade perfekt och värd att berätta om för sina framtida barnbarn, som om det vore en vacker saga.

Pexels / Not the actual photo

Pexels / Not the actual photo

Den amerikanska killen erkände att han redan hade ett nytt förhållande, efter att ha gjort slut med Ayse, medan tjejen avslöjade att hon var väldigt sårad av händelserna: "Självklart var mitt hjärta i bitar, jag hade planerat mitt liv och lagt så mycket energi på det äktenskapet, för att få det att fungera, så det verkade som om hela min värld hade rasat och jag visste inte vad jag skulle göra längre."

"Jag har en tatuering på min underarm av hans dikt men jag ska ta bort den," berättar Ayse sorgset, "När allt är över och pappersarbetet är klart, då kommer jag att känna att jag kan börja om igen."

Vi hoppas att den här tjejen kommer att kunna lämna den här historien bakom sig och börja om och under tiden har hon rett ut en del viktiga saker: "Jag vet att jag kommer att träffa någon som är rätt för mig, men nästa gång kommer det definitivt att vara någon i Storbritannien. Jag kommer inte att dejta någon på nätet längre ."

Advertisement