Den här kvinnan blir chockad efter att ha fått ett samtal: "Min svärmor säljer min konst utan min tillåtelse"

av sofia

08 Januari 2024

Den här kvinnan blir chockad efter att ha fått ett samtal: "Min svärmor säljer min konst utan min tillåtelse"
Advertisement

Att gifta sig är inte bara en handling med vilken ett par hyllar sin kärlek. Utöver detta skapas den oundvikliga föreningen även mellan två familjer. Så man tvingas därmed även ha en relation med sin mans eller hustrus släktingar, vilket ibland ger upphov till problematiska situationer...

Detta är exakt vad som hände med huvudpersonen i denna berättelse som hamnade i en knepig situation med sin svärmor som aldrig missade chansen att utnyttja hennes konstnärliga färdigheter. Låt oss kika på detaljerna tillsammans.

Advertisement

Konstnärens historia

Konstnärens historia

Freepik

Svärdottern berättade om en specifik situation som hon upplevt personligen på ett välkänt forum på nätet. Såhär beskrev hon situationen som hon hamnat i:

En dag ringde hennes mobiltelefon och ett okänt nummer dök upp på displayen, men hon bestämde sig för att svara på samtalet ändå. I telefonen frågade en kvinna som hon inte kände, darrande på rösten av otålighet, när hon skulle börja arbeta med hennes målning. Kvinnan, som var en ganska populär artist i sin stad, hade svarat henne att hon var upptagen till efter nyårsafton och angav sedan sin prislista.

Men enligt den kvinnan, som visade sig vara en vän till hennes svärmor, hade hon blivit lovad en tavla gratis och dessutom skulle hon få den före jul. När kvinnan fick höra detta blev hon förvirrad till en början och blev sedan rasande. Det var minst sagt dags att ta ett snack med svärmor.

 

Advertisement

Svärmorns besvikelse

Svärmorns besvikelse

Freepik

Hon hade inte hunnit välja kvinnans nummer från telefonboken när hennes mans telefon ringde, det var kvinnan i fråga och även om hon inte kunde höra henne direkt, tydde mannens svar på att hon var väldigt missnöjd.

Under hela samtalet hade mannen försvarat sin fru genom att förklara för mamman att hon inte skapade tavlor gratis. Men kvinnan hade insisterat, hon hade klagat och sagt hur upprörd hennes vän hade varit över att hon inte skulle få den tavlan eftersom hon planerade att använda den som en present till någon. Och det tog inte slut här.

Av hennes mans ord var det tydligt att denna kvinna inte var hans enda vän som hade blivit lovad en tavla! I allt detta hade vår huvudperson aldrig blivit tillfrågad och fick först nu veta om de "gåvor" som utlovats... många har kommenterat hennes ovanliga problem.

"Jag har vänner som är konstnärer och jag skulle aldrig drömma om att be om en av deras skapelser gratis. Jag vet mycket väl att det tar tid och pengar att skapa. Dessutom skulle jag aldrig göra det utan att rådfråga personen i fråga!", skrev en användare, "Om jag var du skulle jag göra ett litet skämt: be en vän till dig ringa din svärmor och berätta för henne att hon förväntar sig att hon den här veckan ska städa hennes hus efter semestern, förklara sedan för henne att det är hennes gåva som hon blivit lovad av dig", föreslog en annan användare. Vad tycker du om det här?

Advertisement