En mamma berättar att hon har svårt att följa sin dotter till dagis: "Jag är för snygg och folk blir avundsjuka"

av sofia

18 Augusti 2023

En mamma berättar att hon har svårt att följa sin dotter till dagis: "Jag är för snygg och folk blir avundsjuka"
Advertisement

Den första skoldagen kan vara ett traumatiskt ögonblick för många barn. När de inser att de kommer att behöva skiljas från sin främsta förebild, sin mamma, brister de ofta ut i hysteriskt gråt. En mamma är allt för sina barn, speciellt när de fortfarande är väldigt små. Men i det här fallet var det inte barnet utan hans mamma som var rädd och orolig.

En 31-åring har upprepade gånger tvingats hamna i jobbiga situationer som har retat och upprört henne. Problemet verkar vara hennes "bländande" skönhet. Eller detta är i alla fall vad hon påstår. Låt oss ta reda på alla detaljer i den här historien tillsammans.

via Irishmirror

Advertisement

Lena Nersesian är en framgångsrik entreprenör, en influencer som kan skryta med mer än 1,6 miljoner följare och mamma till lilla Parker. Vi pratar alltså om en stark kvinna, med en utåtriktad personlighet, som inte låter sig skrämmas. Ändå gör skolmiljön, i det här fallet hennes dotters dagis, henne extremt upprörd.

I en intervju förklarade hon att hon blir dömd och får sneda blickar från andra mammor varje gång hon hämtar sin lilla bebis från förskolan: "De tror att jag är "en kvinna som förstör äktenskap", att jag på något sätt ska försöka förföra deras män att ta dem ifrån dem. Men jag är inte intresserad av att göra något sådant", säger webbstjärnan.

"Sanningen är att de alla är avundsjuka på min skönhet och min attraktiva kropp. Det är bara avundsjuka", tillade hon. Så kvinnan är alltså övertygad om att hon är ogillad för att hon helt enkelt är snyggare än andra mammor. Men vem är Lena Nersisian egentligen?

Advertisement

En framgångsrik bloggare, entreprenör och affärskvinna som har byggt sitt varumärke från grunden. Skapande av digitalt innehåll har gjort henne känd och kraftigt utökat hennes krets av följare, men 31-åringen har också en examen i psykologi och har arbetat med barn med funktionshinder tidigare.

"Min entreprenörskapsförmåga, det faktum att jag har byggt upp mitt varumärke från grunden, hamnar alltid in i bakgrunden så fort folk tittar på mig - de stannar vid vad de ser på ytan, vid mitt yttre." Säger hon med en bitter ton och tillade att hon hoppas att saker och ting kommer att förändras i framtiden med nästa generation.

Hennes avsikt är att vara ett exempel för sin dotter och andra kvinnor genom att bevisa att det är möjligt att ha en framgångsrik karriär inom underhållning, arbeta och samtidigt vara en fantastisk mamma. Men inte bara det.

Faktum är att hon definierar sig själv som en kvinna som ägnar sig åt sin familj. Med sin man, som driver en mycket populär podcast, har hon ett väldigt "traditionalistiskt" förhållande. Hon älskar att laga mat åt honom och deras lilla dotter, baka tårtor hemma och tillbringa sina dagar i parken tillsammans.

Vad tycker du om den här historien?

Advertisement