En 60-årig kvinna har en relation med en 21-åring: "De säger att det inte är normalt och att jag borde lämna honom"

av sofia

04 April 2023

En 60-årig kvinna har en relation med en 21-åring: "De säger att det inte är normalt och att jag borde lämna honom"
Advertisement

Att träffa ditt livs kärlek är en underbar sak och var och en av oss hoppas att det kan hända så snart som möjligt för att tillbringa många oförglömliga stunder tillsammans. Det finns de som träffar varandra på en klubb, de som träffas på jobbet, i skolan eller på universitetet och de som, som alltmer är fallet i modern tid, tack vare dejtingappar.

Det var just en av dessa plattformar som förde samman paret vi vill berätta om nu, och är orsaken till att de lärde känna varandra och att kärlekens gnistor slog till mellan dem. Synd bara att inte alla vara lika förtjusta i tanken på att de kunde ha en relation och att det påverkade deras liv även på ett negativt sätt, särskilt för kvinnan. Låt oss försöka förstå varför.

via Daily Mail

Advertisement

Pam Shasteen är en 60-årig kvinna från Tulsa, Oklahoma i USA, som orsakade "skandal" för sitt förhållande med Jonathan Langevin, en 21-årig ung man från Minnesota. Paret träffades genom en dejtingsajt och det var mannen som kontaktade henne för första gången.

Han studerade för att bli dataingenjör och skickade ett meddelande till henne och hon blev omedelbart imponerad av hur snygg han var. "Han hade mörka lockar och såg inte äldre ut än 20, även om hans uppgifter sa att han var 21", berättar Pam. "Vi började prata och upptäckte snart att vi båda hade en passion för astrologi. Sedan avslöjade han något otroligt: ​​han var 19 och inte 21 som han hade uppgett, så jag påpekade vår åldersskillnad för honom, men det var inga problem för honom och vi fortsatte att prata."

Advertisement

Efter en vecka av samtal och videosamtal bestämde sig Jonathan för att resa till sin själsfrände för att träffa henne ansikte mot ansikte. Ute på stan för första gången som ett par möttes de två omedelbart av kritiska blickar och skämt från förbipasserande. "Jag hörde två kvinnor säga att vi var äckliga", sa 60-åringen. Men det hindrade inte deras kärlek från att växa sig starkare.

Efter en inledande period av dejtande bestämde sig den unge mannen för att lämna det lilla han hade i Minnesota och flytta till sin nya flickväns hus. Vid den tidpunkten fanns det bara en sak att göra och det var att berätta om sin kärlek för sina respektive familjer. "Jag bad mina döttrar att komm ahem till mig för att träffa honom och jag var rädd för deras omdöme - berättar kvinnan - men det var fantastiskt att se hur de genast fick förtroende för honom och det faktum att han också lekte med mina barnbarn som om han alltid hade känt dem. Jag var lättad över att få deras välsignelse."

Detsamma gällde Jonathan, som bara en kort tid senare informerade sina föräldrar om att han blivit kär i någon som var mer eller mindre i deras ålder. Men inte ens här fanns det något missnöje eller kom några kommentarer och de accepterade omedelbart relationen.

With my lover Pam Shasteen

Pubblicato da Jonathan Langevin su Martedì 15 maggio 2018

De som däremot inte tog det bra var Pams vänner. Under en middag där hon presenterade sin pojkvän var många emot det.

"De sa till mig att det inte var normalt och att jag behövde terapi - berättar kvinnan - De var övertygade om att han ville utnyttja mig, men jag visste att det inte var så och det dröjde inte länge förrän jag avslutade de vänskapsrelationer som visade sig vara oärliga”.

Även om det fanns de som gav sitt godkännande, fanns det å andra sidan de som inte accepterade åldersskillnaden på 39 år mellan dem. Vad tycker du? Är det fel av dem att vara tillsammans eller är det sant att kärleken inte har någon åldersgräns?

Advertisement