De kritiserar henne för att hon har 13 barn med 8 olika män: "Vad är problemet?"

av sofia

05 April 2023

De kritiserar henne för att hon har 13 barn med 8 olika män: "Vad är problemet?"
Advertisement

Att träffa rätt partner att bilda familj med är något som många av oss drömmer om, men inte alla lyckas. Att hitta en själsfrände är inte någon dans på rosor och innan du tar ett stort steg mot framtiden med honom eller henne måste du vara säker på att det är rätt person för dig. Men om det aldrig händer, och vissa av oss bara har tillfälliga relationer, måste detta då betyda att man får ge upp tanken på att bilda familj?

Detta är en fråga som förmodligen huvudpersonen i den här historien ställde sig själv, en kvinna som hade en önskan om att bilda en stor familj, men som inte har träffat rätt partner ännu. Utan att bry sig alltför mycket bestämde hon sig därför för att inte ge upp sitt livsprojekt och valde att förverkliga denna dröm på sitt eget sätt.

via Milenio

Advertisement

Night ride for some snacks 😌😂

Pubblicato da Maggie Muffin Mom su Domenica 26 marzo 2023

Maggie är en ung kvinna från Tampa i Florida, USA, som skapade rubriker för ett kort klipp som publicerades på sociala medier. På bilderna verkar kvinnan stolt över att visa upp sin underbara "besättning" av barn och stolt över att ha fostrat dem väl, trots vad folk tycker.

Faktum är att många har riktat skarp kritik mot hennes livsstil. Användarna kritiserar inte så mycket det faktum att hon har 13 barn, utan snarare att de föddes från 8 olika fäder. Detta verkar ha gjort många människor upprörda. Enligt många skulle ett sådant val och att vara så "ohämmad" i familjeskapandet vara fel, men kvinnan verkar helt enkelt inte bry sig om det.

Advertisement

I videon ser man henne med hennes barn och frågan: "Och?" - för att verkligen understryka att hon inte förstår vad problemet är i hennes livsval. Hennes barn är friska, de mår bra och de är glada, så varför skapa dilemman som enligt hennes mening är onödigt, om hur många män hon har valt som pappor till barnen?

Maggie påpekade också hur magiskt deras förhållande är och hur bra de kommer överens. Just denna bekräftelse har fått många positiva kommentarer från dem som uppskattar henne som mamma, utan att fokusera alltför mycket på den maskulina sidan av paret. "Ni är underbara och du är underbar med dem" - kommenterade en person och en annan skrev: "Bry dig inte om vad de säger till dig, du är vacker".

Vad tycker du? Är du överens med Maggies val eller tycker du att det är överdrivet att ha 13 barn med 8 olika män?

 

Advertisement