En pappa följer med sin dotter på hennes första dejt: "Han gjorde det för att skydda mig"

av sofia

07 Maj 2023

En pappa följer med sin dotter på hennes första dejt: "Han gjorde det för att skydda mig"
Advertisement

Alla pappor i världen älskar sina döttrar och skulle göra vad som helst för dem. När de är små vill de inte att de ska växa upp, och när de blir tonåringar skulle de vilja vrida tillbaka tiden. Men det verkliga dilemmat börjar när en dotter börjar dejta för första gången och det är här som papporna börjar undra vilket som är det korrekta sättet att hantera denna nya situation på.

En tjej har visat en av de mest kontroversiella situationerna som någonsin kan uppstå mellan en far och en dotter, och delat foton på sociala medier som visar hennes första dejt med en kille som hon träffade på en dejtingapp.

via Actitudfem

Advertisement
Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

Den unga kvinnan skulle aldrig ha förväntat sig en sådan första dejt. Överraskande nog bestämde sig hennes pappa för att följa med henne till den plats som valts ut för det romantiska mötet, eftersom han var orolig för hennes säkerhet. Mannen satt avsides bakom bordet som den unga kvinnan valt ut och förblev "gömd", men redo att ingripa ifall det skulle förvandlas till en farlig situation.

Killen dök upp på dejten utan att inse närvaron av föräldern direkt bakom honom. Efter några minuters noggrann iakttagelse insåg pappan att han var en lugn och relativt pålitlig kille, så han lämnade platsen och gav sin dotter möjligheten att lära känna honom med all den frihet hon behövde i det ögonblicket.

Advertisement

Tjejen hanterade sin pappans initiativ med ironi, tog en selfie medan hon väntade på sin dejt och pekade på sin överbeskyddande pappa bakom sig. Mannen agerade trots allt med diskretion, och av denna anledning berömde många användare på sociala medier hans beteende: "Det är verkligen sött att se en pappa vara så omtänksam och beskyddande av sin dotter, vilken superpappa!" sa en användare.

Andra kritiserade honom dock för att han var lite för orolig. "Även om killen inte märkte något, skulle jag som dotter känna mig generad. Det är ett lite överdrivet beteende", kommenterade en ung kvinna.

Vad tycker du om saken?

Advertisement