En 12-åring söker efter en familj och blir adopterad av föräldrarna till sin bästa vän

av sofia

07 April 2023

En 12-åring söker efter en familj och blir adopterad av föräldrarna till sin bästa vän
Advertisement

Alltför ofta tar människor det faktum att växa upp i en kärleksfull familj för givet och tror att det är normalt. Men i de flesta fall, när vi växer upp och blir vuxna, inser vi att vi - när vi ser oss omkring - kan se många barn som inte har haft samma tur.

Andrew vet detta mycket väl, en 12-årig pojke från Nashville, Tennessee (USA), som tillbringade hälften av sitt unga liv i fosterhem och drömde om att hitta en adoptivfamilj som kunde älska honom och ta hand om honom. Hans berättelse är ett exempel på hur livet kan vara riktigt oförutsägbart ibland.

via Today

Advertisement

Andrew placerades i fosterhem hos familjen Gill, där han omedelbart blev vän med Joc som var i hans ålder. Med honom delade han passionen för tv-spel och godis och allt eftersom veckorna gick blev de två bästa vänner. Jocs föräldrar, Kevin och Dominique Gill, såg detta starka band mellan Joc och Andrew och älskade det.

Paret har alltid uppskattat Andrews närvaro: "Han är en väldigt söt och artig pojke! Det är omöjligt att inte älska honom", kommenterade Dominique. Kärleken som föddes mellan killen och familjen Gill fick paret att utan att tveka bestämma sig för att förändra alla deras liv för alltid. På mycket kort tid ansökte de om att Andrew skulle bli officiellt adopterad.

Advertisement

Även om han ville det hade Andrew aldrig modet att fråga paret Gills om detta och paret höll det hemligt så länge de kunde och anordnade en underbar överraskningsfest: "Jag öppnade dörren och hittade dem alla där. ", sa den unge mannen som var överlycklig över nyheten. Omedelbart efter att festen hade börjat ställde mannen och hustrun den ödesdigra frågan till Andrew: "Vill du bli vår son?". Den unge mannen tackade ja och var extremt lycklig och kramade sina adoptivföräldrar och sin bästa vän och bror Joc.

Hela familjen firade ögonblicket med att ta bilder, en tårta och allt som behövdes för att fira denna efterlängtad händelse för lille Andrew. Vi vill skicka våra lyckönskningar till denna fantastiska familj och önska dem all lycka i framtiden.

Advertisement