En pappa kritiserar sin dotters "lata" livsstil och hon tar illa upp: vem har rätt?

av sofia

28 Juni 2023

En pappa kritiserar sin dotters "lata" livsstil och hon tar illa upp: vem har rätt?
Advertisement

Relationen mellan en pappa och ett barn är ett av de viktigaste banden i en människas liv och kan påverka den personens tillväxt och känslomässiga utveckling. Ofta representerar pappan en verklig referenspunkt för ett barn och kan spela en grundläggande roll, samt stödja sitt barn i sökandet efter sin egen identitet och ge användbara råd.

Denna relation är dock inte alltid idyllisk och kan till och med innehålla små eller stora diskussioner, som i fallet med den här tjejen, som - upprörd över sin pappas kritik - svarade honom illa. Men låt oss ta det hela från början.

via Reddit

Advertisement
Wallpaperflare- Not the Actual Photo

Wallpaperflare- Not the Actual Photo

"Jag är 26 år, jag jobbar heltid från måndag till fredag ​​och jag tar hand om alla räkningar för min lägenhet - skriver vår huvudperson - jag gillar att tillbringa hela helgen med att ligga i sängen och titta på tv. Jag erkänner att det inte är en väldigt "produktivt" sätt att spendera min tid på, men så länge min lägenhet är i ordning och jag inte har ärenden som måste utföras så skadar jag ju faktiskt ingen."

En dag när detta hände svarade dock flickan på ett videosamtal från sin pappa, som märkte att hans dotter fortfarande låg i sängen och var i sin pyjamas sent på eftermiddagen. Efter att ha skämtat lite om saken kritiserade mannen sin dotters beteende och sa att han var besviken över att hon inte hade gått upp ur sängen ännu. Hon blev arg och sa åt sin pappa att det inte var hans problem och att han istället skulle sköta sitt.

Advertisement
Pixabay - Not the Actual Photo

Pixabay - Not the Actual Photo

"Jag tycker att jag har rätt, men min faster skällde ut mig och nu känner jag mig skyldig", avslutade tjejen och frågade människor på nätet om råd om hur hon skulle hantera situationen. Majoriteten av användarna höll med henne till fullo och menade att om hon har gjort allt detta i sin egen lägenhet så är hon gammal nog att bestämma hur hon vill "slösa bort" sin fritid.

Vad tycker du om det här?

Advertisement