En 14-årig pojke skäms över sina föräldrar så hans mamma bestämmer sig för att hämnas

sofia

05 April 2023

En 14-årig pojke skäms över sina föräldrar så hans mamma bestämmer sig för att hämnas
Advertisement

Att uppfostra ett barn är en ganska stor utmaning. Det finns många möjliga hinder på vägen och ibland är det svårt att kunna möta dem på bästa sätt. Men som förälder kan man inte backa och måste alltid försöka hitta det bästa sättet att lösa problem på. Det finns så klart mer eller mindre kritiska faser i livet och bland dessa har vi garanterat tonåren. Under denna period upplever ungdomar stora personliga och sociala förändringar, de börjar växa och deras personlighet definieras allt mer, vilket gör att de ofta hamnar i konflikt med vuxna.

Kvinnan vi vill berätta om hamnade i en sådan situation, en mamma som på grund av sin sons beteende var tvungen att fatta ett drastiskt beslut för att få honom att förstå att han hade gjort fel.

via Brightside

Advertisement
Pxfuel - Not the actual photo

Pxfuel - Not the actual photo

Huvudpersonen i berättelsen är en mamma som berättade på sociala medier vad som hände med hennes 14-årige son. "I ungefär två år har min son skämts över oss - börjar kvinnan - Vi var i början övertygade om att det var en fas och att det skulle gå över, men det gjorde det inte och allt blev värre. Han vill inte att vi skulle följa med honom, oavsett om någon såg oss tillsammans eller vid evenemang där han var envolverad."

Droppen kom när denna mamma körde en lång väg för att hämta sin son efter ett skolevenemang, och han betedde sig dåligt mot henne ännu en gång. Enligt hennes berättelse bad pojken henne att vänta på honom långt borta från ingången till skolan för att undvika att kompisarna såg henne, sedan när han kom fram till bilen gick han in och gled ner på sätet och sa åt henne att köra därifrån så fort som möjligt. "Jag blev väldigt ledsen" - erkände hon.

Advertisement
Pxfuel - Not the actual photo

Pxfuel - Not the actual photo

Det gjordes många försök för att få pojken att förstå att han hade fel, både från hennes sida och från hennes mans sida, tyvärr utan resultat, så hon bestämde sig för att svara honom med samma mynt. "En dag behövde han en tröja och vi gick till gallerian - berättar mamman - Vid ett tillfälle träffade vi en person och jag sänkte huvudet och sa till honom att jag trodde att han var en gammal vän till mig och att jag inte ville att ses tillsammans med honom för att jag skämdes”.

För att fortsätta enligt denna linje av "hämnd" säger kvinnan att hon inte längre tänker bli sedd med honom. "Jag lämnar honom alltid bakom mig eller ber honom att hålla sig borta från mig så att jag ska slippa skämmas", förklarade hon i inlägget avslutningsvis.

Pxfuel - Not the actual photo

Pxfuel - Not the actual photo

När hon konfronterade sin syster angående sin uppfostringsmetod fick hon stark kritik: "Min syster säger till mig att jag har fel eftersom jag inte inser att det här beteendet bara är en fas och inte något rotat i honom, men jag är övertygad om motsatsen". Det är därför hon valde att genast sätta stopp för detta respektlösa beteende.

Tycker du att hon gjorde rätt eller skulle detta kunna förvärra relationen med hennes son ännu mer?

Advertisement