Den här mamman skapar innehåll för vuxna på en hemsida: "Jag har tjänat så mycket att jag lyckats betala av min familjs skulder"

av sofia

18 Februari 2023

Den här mamman skapar innehåll för vuxna på en hemsida: "Jag har tjänat så mycket att jag lyckats betala av min familjs skulder"
Advertisement

De dagliga förändringarna och svårigheterna som alla möter kan väga tungt på en familjs axlar. Problemen som en person, eller ett par, kan ställas inför, särskilt om de har barn, är många och det är nödvändigt att hitta rätt sätt att lösa dem på utan att ändra på sina vanor för mycket. Men hur gör man det rent konkret, speciellt om ekonomiska komplikationer uppstår och man har många skulder?

Mamman vi vill berätta om har tillsammans med sin man hittat en något ovanlig lösning, som dock visat sig vara väldigt lönsam. Låt oss ta reda på vad det rör sig om tillsammans.

via Corazon

Advertisement

Brooke Schueneman är en 25-årig mamma från Minnesota i USA, som skapade rubriker för det val hon gjorde under en mycket svår period i sitt liv. Efter lilla Charlizes födelse fick kvinnan tillsammans med sin 27-årige man Charles stå för många utgifter utan att ha ett fast jobb, vilket tyvärr gjorde att de samlade på sig många skulder.

Levnadskostnaderna steg, inkomsterna var tvärtom knappa och detta par visste inte hur de skulle klara sig. "Jag diskuterade det här med min man och tillsammans bestämde vi att jag kunde prova att skapa ett konto på en webbplats för vuxna - förklarar den här mamman - jag visste inte hur det skulle gå, men jag sa till mig själv att prova och resultatet blev omedelbart otroligt. Inom en kort tidsperiod började jag tjäna mycket pengar, upp till 50 000 dollar, och det gick bra hemma. Att ha fattat det här beslutet var en riktig välsignelse. Jag hade aldrig några bekymmer och jag var aldrig orolig för konflikten som kunde skapas mellan det arbete jag gjorde och att vara mamma”.

Advertisement

Faktum är att Brooke anser sig vara en utmärkt mamma och att hennes karriärval aldrig har påverkat familjen. De två sakerna är och fortsätter att vara avlägsna från varandra. För att inte tala om att registreringen på sajten var en räddning och även, om man så vill, en språngbräda för att starta en resa som en guide för den som vill tjäna pengar via webben.

"Mitt råd är att inte låta svartsjukan råda utan att alltid stötta varandra inom paret, bara på detta sätt kan svåra stunder övervinnas. För mig och min man gick det så här, men tack vare det jag publicerade på webben lyckades jag ställa mat på bordet”.

Ett helt klart otraditionellt val som dock tydligen har medfört många fördelar utan att påverka familjens frid. Det finns de som kritiserar det och de som tvärtom förstår orsakerna, men oavsett synvinkel bör andras beslut alltid respekteras, särskilt om de fattas i stunder av stora svårigheter.

Håller du med eller tycker du att hon kunde ha agerat annorlunda?

Advertisement