En kvinna ger inte sin fönsterplats till en liten flicka och hon börjar gråta

av sofia

27 Februari 2023

En kvinna ger inte sin fönsterplats till en liten flicka och hon börjar gråta
Advertisement

Att resa från en plats till en annan med flyg har blivit en vana för många. Om det å ena sidan finns personer som inte har någon form av problem ombord så finns det dock minst lika många som inte bemöter en flygresa med samma lugn och till varje pris försöker hitta den bästa lösningen för att inte få några problem.

Huvudpersonen i denna berättelse, som reste ensam, hade hittat sitt sätt för att hantera en lång flygresa efter att ha hälsat på sina föräldrar, synd bara att det inte gick enligt planerna och att vissa problem uppstod. Låt oss kika på vad som hände.

via Reddit

Advertisement
Pixnio - Not the actual photo

Pixnio - Not the actual photo

Berättelsen delades på Reddit, där en 22-årig kvinna bestämde sig för att beskriva situationen som hon hamnat i, för att be om råd och för att få bekräftelse om huruvida hennes beteende hade varit korrekt eller inte. "Jag var tvungen att möta en 8 eller 9 timmars flygresa ensam - skrev författaren - Att lämna min familj hade inte varit lätt för mig och jag tillbringade en stor del av dagen med att gråta. Jag hade en fönsterplats för flygningen och längtade efter att få sitta ner och slappna av lite." Synd bara att hon strax skulle hamna i en något obekväm situation.

På hennes plats satt en liten flicka som njöt av att se vad som hände utanför flygplanet, i mittsätet, omedelbart bredvid henne, satt hennes pappa. "Jag tittade på mannen och gjorde en gest åt honom för att få honom att förstå att hans dotters säte faktiskt var mitt - fortsatte hon - men han svarade genom att peka på den lediga platsen vid gången. Jag visste inte vad jag skulle svara och satte mig där".

Men sedan kontaktade tjejen sin familj och berättade vad som hade hänt. Hennes pappa sa omedelbart åt henne att ta sin plats, eftersom han själv, när han bokade den, hade betalat mycket mer för att ge sin dotter den sittplatsen nära fönstret så att hon kunde titta ut och luta sig för att vila. Det var därför hon valde att förklara situationen för mannen bredvid sig och han, om än irriterad, kunde inte göra annat än att låta sin lilla dotter flytta på sig vilket dock fick henne att börja gråta okontrollerat.

Advertisement
Pxhere - Not the actual photo

Pxhere - Not the actual photo

"Jag kände mig skyldig och gjorde allt för att den lilla flickan skulle kunna titta ut genom fönstret ändå - förklarar kvinnan - Var det fel av mig att kräva min plats?". De flesta användare har ställt sig på hennes sida, försvarat henne från anklagelserna från barnets pappa och hävdat att han själv kunde ha tänkt på att betala mer för biljetten för att låta sitt barn sitta bredvid fönstret. Det hade han inte gjort, så han kunde ju faktiskt inte förvänta sig att någon annan skulle släppa något efter att ha betalat extra för det.

Om du hade varit i hennes situation, skulle du ha låtit den lilla flickan sitta på din plats, eller skulle du ha betett dig på samma sätt?

Advertisement