Den här mamman föklarar hur hon lyckas städa även när hon har barnen hemma

av sofia

24 Februari 2023

Den här mamman föklarar hur hon lyckas städa även när hon har barnen hemma
Advertisement

Att bli förälder är inte bara en spännande och underbar sak, utan också något nytt och som med alla nya saker måste man anpassa sig lite. En människas vanor kan förändras otroligt mycket och det är normalt att leta efter smarta lösningar för att slutföra dagliga uppgifter. Av denna anledning måste både en mamma och en pappa sätta sin fantasi i rörelse och försöka hitta smarta trick och lösningar.

Hur städar man till exempel huset om man inte har barnvakt och om barnen är hemma och springer runt exakt där man behöver städa? Mamman i denna berättelse verkar ha hittat lösningen, men hennes val delades inte av alla, även om man definitivt måste erkänna att det är originellt. Låt oss ta reda på vad det rör sig om tillsammans.

via Mirror

Advertisement

When the hard work you’ve been putting in for almost an entire year is paying off. I sent a video to my friend the other...

Pubblicato da Gabrielle Lynn Dunn su Venerdì 27 gennaio 2023

Gabrielle Lynn Dun är en ung mamma i Oklahoma, USA, som roade och imponerade människor på nätet för något hon delade på sociala medier. Kvinnans mycket korta klipp, fick miljoner åsikter, och visade hennes hemlighet för att kunna hålla ordning i hemmet trots att hon har två små döttrar.

Många människor, som hon, kan ha svårt att göra även de mest enkla formerna av hushållsarbete på grund av närvaron av små barn och att försöka hitta smarta lösningar på liknande problem är avgörande för varje förälder. Rädslan är alltid att barn kan bli skadade och även den mista distraktionen från den vuxnas sida kan faktiskt visa sig vara ett problem, men det är just därför den här mamma har hittat sin egen smarta metod för att undvika detta.

Advertisement

♥️💕♥️💕

Pubblicato da Gabrielle Lynn Dunn su Martedì 14 febbraio 2023

Gabrielle visar upp bilder på sig själv medan hon förbereder sig för att städa huset och går ut i trädgården för att hämta en kartong. Vad ska hon göra med den tänker du kanske? Hennes döttrar kommer att vara i den lilla "buren" tills hon är klar. Under tiden kan de leka och ha kul, måla eller göra andra aktiviteter. Allt detta utan att försätta sig i farliga situationer som mamman kanske inte hinner upptäcka på grund av distraktion.

💕💕 mom's night out, which is a rarity. So selfies are a must

Pubblicato da Gabrielle Lynn Dunn su Sabato 8 ottobre 2022

Idén, som kvinnan själv förklarar, härrörde från exemplet från en annan mamma som hade gjort samma sak och inspirerat henne. Många användare tyckte att hennes initiativ var lysande och erkände att de ville prova, eftersom det representerar en bra kompromiss för både vuxna och barn. Andra, tvärtom, var inte alls överens och anså det vara onödigt.

Vad tycker du: Skulle du använda detta som en lösning för att städa och samtidigt underhålla dina barn på ett säkert sätt?

Advertisement