En pojke säger till sin pappa att han vill klä sig som prinsessa för att gå på bio och mannens reaktion är exemplarisk

av sofia

26 Februari 2023

En pojke säger till sin pappa att han vill klä sig som prinsessa för att gå på bio och mannens reaktion är exemplarisk
Advertisement

Var och en av oss har passioner som, beroende på deras natur, kan utvecklas både från barndomen och i vuxen ålder. Det viktiga är att alltid ha någon vid sin sida som uppmuntrar oss, som förstår anledningen till vårt intresse och som inte dömer oss, vilket andra däremot skulle kunna göra.

Just därför har pappan som är huvudpersonen i denna berättelse valt att göra en mycket viktig gest gentemot sin 9-årige son, för att undvika att han skulle behöva skämmas för sitt val. Men låt oss förklara närmare.

via scottcreates/Instagram

Advertisement
scottcreates/Instagram

scottcreates/Instagram

Vi vet att varje förälder skulle göra vad som helst för att få sina barn att må bra, men det är alltid kul att se hur mycket ansträngning en del föräldrar lägger ner inom väldigt oväntade områden. Scott Stuart är till exempel en pappa som till och med har valt att klä ut sig för sitt barns skull.

Faktum är att sonen, ett stort fan av den tecknade filmen Frozen, som har en vacker isprinsessa som huvudperson, bad sin pappa om att få gå på bio för att se uppföljaren till den första filmen. En väldigt normal sak, förutom att han också tillade att han ville gå hemifrån klädd som en prinsessa.

Denna önskan överraskade inte Scott det minsta, han var så pass förberedd att han accepterade den direkt, men en sak fick honom att tänka efter: hur skulle de andra åskådarna ha reagerat? Så för att undvika att hans barn skulle behöva känna sig generat, kanske på grund av något jobbigt skämt, bestämde han sig för att göra något mycket speciellt. Han valde att även själv bära en ljusblå kjol som påminde om prinsessans klänning.

Advertisement

En video som lagts ut på webben visar en pappa och en son som hoppar runt och visar upp sig i Frostklänningar. Ett kärleksbevis som många har uppskattat: "Tack för det goda exemplet som just gavs till alla pappor i världen" - skriver en person - "Han verkar så glad, vad underbart" - lägger en annan person till och så vidare med många andra berömmande meddelanden.

Beundran för en så enkel gest, men så full av mening att vi är säkra på att den här sonen aldrig kommer att glömma den. Vilken är den vackraste eller viktigaste gesten du tycker att du har gjort för ditt barn?

Advertisement