Föräldrarna får en underbar överraskning under sitt första flyg med sin adopterade dotter

av sofia

28 Februari 2023

Föräldrarna får en underbar överraskning under sitt första flyg med sin adopterade dotter
Advertisement

Flygresor är lite tröttsamma för alla. Det är inte kul för någon att sitta ner i flera timmar, men tanken på att komma fram till din destination och de nya formerna av underhållning gör verkligen resan mer uthärdlig, om du inte har barn med dig på resan. Föräldrar brukar inte gilla att möta långa resor med tåg eller flyg tillsammans med sina barn eftersom de är rädda för att störa andra passagerare. Barnen kan lätt bli uttråkade och ställa till med en scen. I dessa fall tillbringar mammorna och papporna sina resor med att be om ursäkt och försöka distrahera barnen, vilket är en ganska tröttsam uppgift.

via People

Caren och Dustin Moore upplevede detta mycket tidigt, ett gift par som definitivt var glada över att kliva ombord på sitt plan, eftersom de tog hem sin nyligen adopterade 8-dagar gamla dotter efter nio år av misslyckade försök att bli gravida. Entusiasmen förvandlades snabbt till rädsla för att störa de andra passagerarna, så Dustin började med att be alla om ursäkt innan de nådde sina platser.

Så fort planet lyfte började den lilla flickan gråta för att hon behövde byta blöja. Dustin bad flygvärdinnan Jenny om hjälp, som omedelbart visade honom skötbordet som var tillgängligt för passagerarna, så att han kunde byta sin bebis i fullständig avskildhet. "Efter bytet kom en passagerare och sa att min dotter var mycket vacker och frågade artigt vad som fick oss att ta ett flyg med en så liten bebis. Jag berättade den korta historien om adoptionen för honom, och han skyndade sig att gratulera och fortsatte säga många vänliga saker till mig," berättar Dustin.

Advertisement
YouTube - CBS News

YouTube - CBS News

Efter några minuter kom en steward vid namn Bobby fram till paret och började ställa några frågor till dem om deras upplevelse. De delade sin historia även med honom och några ögonblick senare aktiverade Bobby högtalaren och tillkännagav en mycket speciell gäst ombord: "Mina damer och herrar, vi ber er om en stor applåd för en liten flicka som just har adopterats av sina föräldrar, Caren och Dustin, och som är på väg till sitt nya hem."

Passagerarna jublade och applåderade entusiastiskt över de underbara nyheterna, men överraskningarna för Caren och Dustin var inte över än. Flygvärdinnorna började dela ut pennor och servetter till passagerarna och uppmuntrade dem att skriva användbara råd till nyblivna föräldrar. Strax därefter läste besättningen dessa tips över porttelefonen. "Det var fantastiskt att höra så många vänliga och hjälpsamma ord från främlingar", säger Caren.

Resan med den lilla flickan var redan en mycket speciell dag för paret, men välkomnandet de fick på hemresan gjorde upplevelsen minst sagt oförglömlig.

Advertisement