En mobbare behandlar hennes son illa så mamman går till skolan för att söka upp mobbaren

av sofia

31 Mars 2023

En mobbare behandlar hennes son illa så mamman går till skolan för att söka upp mobbaren
Advertisement

Under vår uppväxt dyker många olika utmaningar upp för oss. Vissa är konstruktiva och hjälper oss att forma vår identitet. De viktigaste åren är utvecklingsåren och av denna anledning är tonårsperioden en av de mest känsliga. Vi börjar skapa de första viktiga relationerna och våra unga sinnen formas av lärarna runt omkring oss.

Det finns dock upplevelser som definitivt kan orsaka skada under detta personliga sökande för att förstå vilka vi är och vilka vi vill bli. En av dessa är mobbning. Tyvärr är detta fenomen väldigt närvarande i samhället, men den här gången var det inte den stackars försvarslösa pojken som fick betala konsekvenserna.

via Tvaztecabajacalifornia

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

En mamma gick till sin tonåriga sons skola och rusade bokstavligen in i hans klassrum. Runt 3 på eftermiddagen öppnades plötsligt dörren till rummet och en kvinna klev in.

Hon är mamma till en pojke och hade fått veta något som hon helt enkelt inte kunde tolerera och det var att hennes son blev mobbad av en klasskamrat. Så när hon väl nådde skolbyggnaden tog hon sig till klassrummet och kom omedelbart ikapp mobbaren: "Är det du som retar min son?! Ingen får röra mitt barn."

Efter ett litet gräl mellan mobbaren och pojkens mamma, urartade saker och ting ytterligare.

Advertisement
Pixabay - Not the actual photo

Pixabay - Not the actual photo

Kvinnan tappade tålamodet och slog till och med till barnet. Professorn som var närvarande i klassrummet ingrep omedelbart för att återställa lugnet.

En av kamraterna spelade in en video med sin mobiltelefon som filmade händelsen. Klippet, som lades upp på sociala medier, blev omedelbart allmän egendom, vilket utlöste heta kontroverser. De flesta användare stöttade pojkens mamma: "Ingen får röra min son, jag skulle ha gjort detsamma", "Bra gjort, nu borde den översittaren ha förstått hur obehagligt det är att bli mobbad", "Stopp med all våld i skolan”, var några av kommentarerna på nätet.

Pappan till den slagna mobbaren ställde sig istället helt på sin sons sida och anmälde kvinnan för misshandel. Tycker du att den här mamman gjorde rätt eller gick hon för långt?

Advertisement