En tjej genomgår en näsoperation: "Jag vill att mina barn ska födas med en fin näsa"

av sofia

23 Mars 2023

En tjej genomgår en näsoperation: "Jag vill att mina barn ska födas med en fin näsa"
Advertisement

Att kunna acceptera sig själv till 110%, att vilja se sig i spegeln och känna sig vacker och vara till freds med sin kropp och själ är vad nästan alla vill. Det är trots allt balans som gör dig lycklig, och varför inte prova att fixa något som gör att du inte känner dig helt nöjd? Till exempel, om en kvinna eller en man känner att det är något fel med deras utseende och tror att de skulle må bättre av att ändra det, "fixa det" eller ta bort det, finns det många knep man kan ta till. Ett av dem kan utan tvekan vara plastikkirurgi.

Kvinnan som är huvudperson i denna berättelse vet detta mycket väl och har bestämt sig för att ändra en del av sin kropp för att känna sig mer tillfreds. Låt oss berätta mer om henne.

via La Voz

Advertisement

Fiore Ciminello är en kvinna som vände sig till en specialist för att förbättra sitt utseende. Eftersom hon inte var nöjd med sin näsa beslutade sig den unga kvinnan för att ändra den och bestämde sig för att dela all sin lycka på nätet. I ett kort klipp som publicerades på sociala medier visade tjejen upp sig direkt efter operationen och uttryckte all sin glädje och tillfredsställelse. Detta är trots allt exakt vad som händer när du inte känner dig "fullständig" och letar efter ett sätt att förbättra dig själv och vara till freds.

Låt oss också säga att fram till denna punkt är det inget konstigt med den här historien. Fiore har gjort ett personligt val och fattat sina egna beslut. Men det som fick människor att le och ge upphov till många kommentarer var hennes uttalande. "Jag genomgick näsplastik så att mina barn kan födas med en vacker näsa" - förklarar hon.

Advertisement
fioreciminello/Instagram

fioreciminello/Instagram

Uppriktiga och ärliga ord som fått många användare att fnissa. Vi vet alla mycket väl att ett sådant ingrepp verkligen inte kan påverka och modifiera genetiken och vad som kommer att överföras till framtida barn, men den unga kvinnan verkar inte ha insett det i samma ögonblick som hon delade klippet.

kommentarerna flödade in och många som skämtade om ämnet hävdade att de hade färgat håret för att föda blonda barn eller att de inte hade tatuerat sig för att undvika dem på sina barn. Det är dock sant att ingen annan än Fiore kan veta om hon verkligen var övertygad om det hon sade när hon gjorde detta uttalande. Hon kanske faktiskt trodde på det, eller så kan hon ha valt att säga något sådant för att skämta och roa folk och i det avseendet lyckades hon verkligen.

Har du någonsin valt att ändra något i ditt utseende?

Advertisement