Den här mannen låter sin fru vara med andra män medan han jobbar

av sofia

18 Juni 2023

Den här mannen låter sin fru vara med andra män medan han jobbar
Advertisement

Förtroende och ärlighet är två grundläggande pelare i ett parförhållande. Utan dessa skulle två personer inte kunna fortsätta vara tillsammans och det skulle vara omöjligt att leva tillsammans. Men vad innebär det egentligen att vara helt ärlig och hur gör man för att ha full tillit till någon? Varje person har sitt eget sätt att göra saker på och bete sig i en relation, det viktiga är att dessa beteenden accepteras av båda och delas av din partner. Vissa lösningar kan verka konstiga och ovanliga i utomståendes ögon, men det viktiga är att de fungerar för personerna i paret.

Historien vi vill berätta om idag är ett exempel på en sådan situation och visar hur det, trots att inte alla delar deras val, är möjligt för två personer att ha en stabil relation, även om det finns "inkräktare".

via Mirror

Advertisement
zoe_greybeauty/Instagram

zoe_greybeauty/Instagram

Matt och Zoe, 36 respektive 31 år gamla, är ett ungt par från Storbritannien som har väckt sensation för ett minst sagt originellt val. Mannen erkände att han accepterar sin frus relationer med andra män utan om och men och är mycket glad över det. Du läste rätt.

Bara några månader efter att de först träffades och började dejta gav den här 36-åringen sin älskling tillstånd att träffa andra män medan han var på jobbet. "Jag har blivit bedragen tidigare - sa han - och jag led mycket. Det var därför jag föredrog att starta det här förhållandet på ett annat sätt. Jag vet att hon gör det, jag blir uppdaterad och det stör mig inte. Jag blir istället glad, för i slutet av dagen är jag säker på att hon kommer hem till mig. Att acceptera hennes relationer utanför vår gör mig svartsjuk ibland - fortsatte han - men det är en bra känsla".

Advertisement
zoe_greybeauty/Instagram

zoe_greybeauty/Instagram

Tydligen skulle därför denna vana bara ha gynnat förhållandets äkthet och skulle inte på något sätt ha påverkat deras stabilitet. Zoe medger att hon i sin tur uppmuntrade Matt att göra detsamma och att träffa andra kvinnor. Och även om han i början var lite tveksam, bestämde han sig sedan för att testa nya upplevelser.

Ett öppet, originellt och starkt par som har väckt många tvivel och frågor, men som inte verkar bry sig om andras kommentarer. Matt och Zoe går sin egen väg och har ingen avsikt att avsluta sitt förhållande enbart på grund av andras åsikter.

zoe_greybeauty/Instagram

zoe_greybeauty/Instagram

Vad tycker du om deras val: förståeligt eller överdrivet?

Advertisement