En mamma polisanmäls för att ha färdats med sina bebisar i en låda på sin cykel (+VIDEO)

av sofia

01 Juli 2023

En mamma polisanmäls för att ha färdats med sina bebisar i en låda på sin cykel (+VIDEO)
Advertisement

Det är många diskussioner som kan uppstå angående föräldraskap och motstridiga tankar och olika uppfostringsmetoder leder till de mest olikartade konflikterna. Ibland är dessa frågor verkligen komplicerade och det finns inget specifikt beteende som vi kan fastställa som "rätt eller fel".

Men i historien som vi ska berätta för dig idag finns det inte många ursäkter eller förklaringar för att rättfärdiga det som hände. En mamma bestämde sig helt enkelt för att ta med sina mycket små bebisar på en promenad. Problemet är bara hur hon bestämde sig för att göra det...

via Nypost

Advertisement
En mamma polisanmäls för att ha färdats med sina bebisar i en låda på sin cykel (+VIDEO) - 1

Videon du kan se nedan väckte sensation och gjorde många människor chockade och väldigt upprörda över kvinnans agerane. Låt oss titta på vad som hände i detalj.

Blossum Kirby, 36 år gammal, cyklade på ett ganska oförsiktigt sätt nerför en gata i Indianapolis. Men den mamman hade verkligen inte situationen under kontroll och flera vittnen hade sett henne kämpa medan hon trampade fram på sin cykel. Hon dinglade från ena sidan till den andra och såg ut att kunna tappa kontrollen över sin cykel när som helst.

Men detta var inte ens det största problemet. Det som verkligen hade chockat de människor som hade iakttagit henne närmare var vad de hade sett i kvinnans cykelkorg.

Advertisement
Pubblicato da Jeremiah Walton su Venerdì 24 giugno 2022

Jeremiah Walton/Facebook

Två bebisar. Två livs levande små människor. Kirby "fraktade" sina två små barn i en fruktlåda! Hon betedde sig alltså som att det var ett paket när det istället låg två bebisar placerade vid styret framför inuti den där plastkorgen med en massa hål i. Det kom sedan fram att de två små bebisarna bara var 2 månader gamla. Och detta är inte allt...

De hade enbart på sig blöjor och inget annat. De utsattes därför för den dagen brännande sol och för de oundvikliga rörelserna från kvinnans cykel. Sedan var det äntligen någon som stoppade henne, som vi kan se och höra i klippet, och sa att hon inte kan färdas med två så små barn på det sättet. "Men det gör jag alltid", svarade hon.

Förbipasserande hade därför stannat henne för att prata, men det var bara en ursäkt för att vinna lite tid. Under tiden ringde de polisen som genast var på väg. Väl framme på platsen förhörde myndigheten kvinnan om hennes olämpliga beteende och arresterade henne omedelbart och såg till att de små fick all den vård de kunde behöva.

Tvillingarna hade båda brännskador och skavsår på sina små kroppar... Kirby dömdes för sina hänsynslösa handlingar och fick sitta i fängelse i ett år. Vad tycker du om den här historien?

Advertisement