Den här mannen erkänner för sin fru att han har varit otrogen och hon kastar ut honom, men hans mamma lägger sig i

av sofia

11 April 2024

En man avslöjar för sin fru att han har varit otrogen
Advertisement

Det gör ont, det svider. När vi tappar förtroendet för någon vi älskar går en liten del av oss också förlorad. Alla relationer är inte avsedda att vara för evigt även när du är så kär att du gifter dig. Det är också förståeligt att människor förändras, kärleken förvandlas och alla är inte redo att acceptera konsekvenserna. Men otrohet? Tja, det är en helt annan historia.

Den kvinnliga huvudpersonen i den här berättelsen blev chockad när hon fick veta att hennes partner hade en annan relation och därför reagerade hon väldigt starkt, men nu funderar hon över huruvida det var rätt eller fel...

via Reddit

Advertisement

Kvinnans version av det som hade hänt

Freepik - Not the actual photo

Den unga kvinnan, 24 år gammal, vände sig till det populära forumet på Reddit för att berätta om sin mycket jobbiga situation och nu undrar hon om hon agerade på bästa sätt.

"Min man är 32 år och häromdagen överraskade han mig. Så fort jag kom tillbaka från jobbet märkte jag till min stora förvåning att han hade lagat mat, dukat och efter att ha ätit tillsammans hade han till och med ställt sig och diskat. Alla beteenden som inte var hans vanliga", började kvinnan sin berättelse.

Detta ovanliga beteende hade fått henne att misstänka att något hade hänt, så hon frågade sin man om han möjligtvis hade något att bekänna för henne. Tyvärr var det så. Han hade varit otrogen mot henne, om och om igen de senaste två månaderna. Och som om detta inte vore nog berättade han för henne om ett annat problem som hade fått kvinnan att bli rasande.

Advertisement

Kvinnans reaktion när mannen erkände att han varit otrogen

Freepik - Not the actual photo

"Hon kanske är gravid...", hade mannen också erkänt för henne. Vid det tillfället hade 24-åringen, som redan var känslomässigt förstörd, tappat fattningen på grund av all ilska.

"Hela min värld hade först kollapsat vid nyheten om otroheten och sedan splittrats i tusen bitar vid den sista chockerande nyheten. Jag orkade inte mer och jag exploderade", förklarade den unga kvinnan. Så hon började skrika på sin man, hon sa alla möjliga saker till honom och sedan sparkade hon ut honom ur huset.

32-åringen tvingades då flytta hem till sina föräldrars hus och där berättade han allt för sin familj. Hans mamma tyckte dock att den unga kvinnans reaktion var överdriven och hade genast påpekat detta för henne: "Hon har överöst mig med meddelanden och samtal, hon insisterar på att säga att hennes son är förkrossad och mår hemskt dåligt över det som hände. Enligt henne reagerade jag så illa att det slutade med att jag var den som hade fel.", skrev kvinnan avslutningsvis. Låt oss se vad internetanvändarna tycker.

Åsikterna och kommentarerna från användarna på Reddit

"Mannens mamma vet att hon skulle kunna bli farmor... men tack vare en annan kvinnas son?! Kanske "glömde" han att berätta den här lilla detaljen för henne eller så förstår jag inte riktigt hur hon kan försvara honom.", skrev någon, "Det finns inte så mycket att säga här: det var upp till mannen att inte falla för frestelsen och respektera sin fru, men så var inte fallet. Glöm honom och gå vidare, det är bättre så här", skrev en annan person till den unga kvinnan.

"Det är otroligt hur många människor från en generation tillbaka som är kapabla att förringa all typ av otrohet eller annat rent förkastligt beteende", skrev en annan, "Svärmodern pratar om att du gick för långt och hur du behandlade honom, kanske förstår hon inte att det är mycket mer känslomässigt smärtsamt för dig att få reda på allt det som hände bakom din rygg?!", påpekade någon. Vad tycker du om denna känsliga fråga?

Source:

Reddit

Advertisement