x
Efter att ha fått 10 söner lyckas…
En modell blir utjagad från mataffären för att hon är Hon är 19 och han är 42, de är kära men blir kritiserade på nätet:

Efter att ha fått 10 söner lyckas hon äntligen få en underbar liten dotter: "Vi var helt mållösa"

09 Augusti 2022 • Av sofia
13.513
Advertisement

Många människor har en stark önskan om att skaffa barn. Ofta bryr vi oss inte om huruvida det ofödda barnet är pojke eller flicka, utan om att det är friskt och att det växer och blir starkare. När allt kommer omkring är barn en välsignelse alltid och i alla fall, så det finns ingen anledning att haka upp sig för mycket på barnets kön.

En skotsk mamma vet verkligen något om detta, eftersom hon har fött 10 söner och först när hennes elfte barn kom fick hon glädjen att kunna köpa klänningar och rosetter. Men låt oss tillsammans ta reda på historien om denna mycket orginella lilla familj.


Familjen Brett kommer ursprungligen från Aberdeen, en förtjusande stad i Skottland, och har blivit känd på webben för ett rekord som aldrig tidigare uppnåtts i deras land: paret har fött tio söner efter varandra. En barnaskara som gav dem mycket berömmelse och gjorde dem till en "orginell" familj. Men trots populariteten och berättelserna som 39-åriga mamma Alexis publicerar på sociala medier varje dag, räckte det inte för dem och de bestämde sig för att skaffa även ett elfte barn.

"Jag var övertygad om att även detta var en pojke - sa kvinnan - När de berättade för mig att det var en flicka blev vi mållösa, men var självklart förtjusta vid tanken". Den lilla flickan välkomnades av mamma Alexis och pappa David, 44 år. Den första reaktionen var av häpnad, förstås, vem som helst skulle ha reagerat på detta sätt, men sedan kom glädjen, alla känslor och tillfredsställelsen över att få fostra lilla Cameron.

"Vår lilla tjej har 10 syskon mellan 2 och 17 år - sa hennes pappa - Alla tävlar om att vara nära henne, de vill hålla henne i famnen, mata henne och kolla så att ingen låter när hon sover för att inte störa henne." Många små och stora män som tar hand om den lilla nykomlingen och visar henne oändligt mycket kärlek.

Men var det ett val eller en slump att få så många barn eftersom de hoppades att det förr eller senare skulle komma en liten flicka? En fråga som många har ställt till dessa två föräldrar och som de svarat med ett blankt nej på. Att få en liten flicka var inte deras primära mål och varje barn har varit en enorm lycka. Naturligtvis är de nu mer fast beslutna än någonsin att sluta och, tydligen, är Cameron avsedd att bli den yngsta medlemmen i familjen Bretts hushåll.

Advertisement
Ett beslut som Alexis och David har fattat även på grund av allt det arbete som måste utföras varje dag hemma för att försörja en så stor familj. "Vi har många barn i huset, men vi älskar ordning och reda så vi städar, ordnar, tvättar och varje vecka kör vi ett 50-tal tvättmaskiner". Det fantastiska är, som dessa två föräldrar har förklarat, att de inte alls känner tyngden av de dagliga sysslorna. För dem räcker det med att se sina barn i ögonen, skratta åt deras skämt eller handlingar för att känna sig belönade för allt de gör.
 
Vi vill bara önska detta underbara gäng ett underbart liv.
 
 
 
 
Tags: BarnOtroligtFamilj
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack