Han går upp klockan 5:30 på morgonen för att få de bästa strandstolarna

av sofia

02 Juli 2023

Han går upp klockan 5:30 på morgonen för att få de bästa strandstolarna
Advertisement

När man tänker på ordet semester är det oftast bara de positiva aspekterna man funderar över. Vila? Roliga och stressfria aktiviteter? Ja självklart. Åtminstone i teorin. Det finns dock många andra typer av situationer som du tvingas ta itu med när du äntligen har bokat biljetterna till din favoritdestination.

Även om vi bortser från eventuella kostnader och en inte alltid enkel hantering av "logistiken", kvarstår de där små problemen som kan skapa bekymmer. Så det finns de som gör allt de kan för att få semestern att gå smidigt i detta avseende, men är vi säkra på att dessa lösningar alltid uppskattas av andra? Låt oss förklara närmare

via Nytimas

Advertisement

Out n about

Pubblicato da Kenny Neilson su Sabato 23 luglio 2022

Låt oss prata om ett av de små problemen som nämns ovan: vi vill prata med dig om behovet av att boka platser. Men vi syftar inte på något som faktiskt går att boka, absolut inte långt i förväg åtminstone.

Solstolar är oumbärliga för många människor när man vill sola eller helt enkelt vara bekväm vid havet, kanske under semestern. Den som inte tar med sig sin egen direkt till stranden får välja om den ska nöja sig med att ta de platser som är kvar eller gå upp tidigt på morgonen för att vara bland de första på plats och därför ta platserna med den bästa utsikten och närmast vattenbrynet.

Inget konstigt med allt detta egentligen. Det finns inga regler som avgör hur man ska bete sig i sådana situationer: det är människans sunda förnuft som blir lag i detta avseende. Huvudpersonen i den här historien har bestämt sig för att kringgå allt detta för att vara säker på att få de bästa platserna på stranden.

Advertisement
Pixabay - Not the actual photo

Pixabay - Not the actual photo

Kenny Neilson har därför utarbetat sin enkla men effektiva plan: han går upp klockan 5.30 på morgonen för att lägga vantarna (och ryggen) på solstolarna närmast havet! "Jag tänkte för mig själv, gå upp i gryningen, mannen, och jag fick de fyra bästa platserna på hela stranden", berättar mannen i en video som han senare lade ut på nätet.

Videon hade bildtexten: "Solstolskriget". Allt detta irriterade alla de människor som såg innehållet: "En ny definition av tristess", "Utmärkt: vad skönt att gå upp tidigt på morgonen även på semestern, precis som om man skulle gå till jobbet", var några av kommentarerna.

Men Kenny lät sig inte påverkas av dessa provocerande kommentarer och upprepade lugnt: "Alla arga människor bakom mig ville bara hålla ett öga på sina barn och avundades mina privilegierade sittplatser". Vad tycker du om hans lösning?

Advertisement