En mamma får stark kritik för sitt sätt att dansa på under sin dotters födelsedagsfest

av sofia

03 Juni 2023

En mamma får stark kritik för sitt sätt att dansa på under sin dotters födelsedagsfest
Advertisement

Stunder i familjen förenar och gör vissa band starkare än innan. Det är framförallt en del evenemang som bidrar till att skapa oersättliga minnen, stunder av glädje och rent nöje. Som en födelsedagsfest till exempel, som särskilt ur ett barns synvinkel representerar en av de mest speciella dagarna på hela året: ballonger, tårtor och presenter skapar den perfekta stämningen för att få ett barn att känna sig ännu mer älskat.

Den här mamman var definitivt extatisk över sin lilla dotters födelsedag och släppte alla hämningar...

via Thesun

Advertisement
CURTA NOTÍCIA/Youtube/Screenshot

CURTA NOTÍCIA/Youtube/Screenshot

Hon heter Brenna Azevedo, är 26 år gammal, och tillsammans med sin sambo anordnade hon en fantastisk fest för sin 3-åriga dotter Lua. Temat för kvällen var Disneys värld och paret hade faktiskt till och med hyrt in en person som var utklädd till Mimmi Pigg.

Allt var rosa, rent och vitt, utom kanske musiken och några alkoholhaltiga drycker som självklart endast var för de vuxna. "Inspirerad" efter att ha druckit lite för mycket, och av en särskilt rytmisk melodi, bjöd födelsedagsflickans mamma på en riktig show. Hon började dansa skaka på höfterna och twerka, hon fortsatte sedan röra sig på ett sensuellt sätt tills hon nästan nuddade marken med rumpan.

Redan klänningen som hon hade valt att ha på sig hade verkligen inte gått obemärkt förbi och videon av hennes överdrivna sätt att dansa i kombination med hennes utseende gav upphov till stark kontrovers.

Advertisement
Brenna Azevedo/Instagram/Screenshot

Brenna Azevedo/Instagram/Screenshot

"Jag har blivit kallad för de allra värsta sakerna, de fick mig att framstå som en dålig mamma när jag bara försökte ha kul. Folk vet inte hur mycket arbete och uppoffringar det krävdes för att organisera den festen", sa kvinnan i en video som hon lagt upp som svar på den otaliga kritiken hon tvingats ta emot.

Förutom hennes dans, som de definierade som vulgär, fördömde många hennes klänning och tyckte att den var olämplig. Den var ganska genomskinlig och gjorde att man kunde se den unga kvinnans underkläder igenom tyget.

"Någon har till och med hotat att anmäla mig till socialtjänsten för att ta ifrån min dotter, det är absurt. Jag ser hela tiden kändisar som exponerar sina kroppar på sociala medier, det finns mycket värre saker än så här, som folk som använder droger till exempel och människor attackerar istället mig", tillade Brenna, fast i sin övertygelse men märkbart upprörd. Vad tycker du om den här historien?

Advertisement