De inser att de är tillsammans med samma man och går samman för den perfekta hämnden (+VIDEO)

av sofia

26 Maj 2023

De inser att de är tillsammans med samma man och går samman för den perfekta hämnden (+VIDEO)
Advertisement

Det finns projekt som vi helt ägnar all vår energi åt, som vi lägger allt vårt hopp och tillit vid. Framtiden är oviss och detta är inget nytt, därför tenderar vi att hålla fast vid de få säkra kort som är en del av våra liv, som en partner till exempel: den person som vi delar allt med och som vi hoppas kunna tillbringa så mycket tid som möjligt med. Men drömmar går inte alltid i uppfyllelse.

När vägarna för två individer som varit väldigt nära varandra splittras är det alltid ganska smärtsamt, men när orsaken till separationen är otrohet gör det ännu mer ont... men du måste alltid försöka "komma på fötter igen" och ibland kan man få chansen att hämnas.

via Successlifelounge

Advertisement
Faith Amelia/Facebook

Faith Amelia/Facebook

Detta är just fallet med Faith Bistline, som var 29 år gammal vid den tiden och ansåg sig vara lycklig i sitt förhållande. Hon hade varit tillsammans med sin pojkvän i 18 månader och var väldigt entusiastisk över detta. Hon planerade att åka med sin partner på semester och inte vilken semester som helst.

Faktum är att paret hade i tankarna att fira Faiths 30-årsdag med den resan och de hade redan bokat och betalat för allt, destination Costa Rica.

Sedan fick hon ett privat meddelande direkt på Facebook från en användare hon inte kände: ”Är det här din pojkvän?” frågade en person som hon aldrig sett eller hört under en bild som Faith just lagt upp.

Advertisement
Faith Amelia/Facebook

Faith Amelia/Facebook

Förvirrad svarade den nästan 30-åriga tjejen ja till den okända personen, en ung tjej, och frågade henne sedan vem hon var och varför hon ställde en sådan fråga.

"Det är min pojkvän också," fick Faith som svar. Hon kunde inte tro sina öron och allt kändes plötsligt löjligt och meningslöst. Men hon kunde inte låta bli att undra om det innerst inne inte fanns en gnutta sanning bakom den där tjejens ord. Så hon fortsatte att undersöka den märkliga situationen och snart svarade Emily Ortiz henne igen och visade sina meddelanden mellan henne och hennes pojkvän och bilder på honom.

Allt som återstod var att söka svar genom att bemöta sin partner. Och det var precis vad hon gjorde.

Pubblicato da Faith Amelia su Mercoledì 21 settembre 2022

Men mannen svarade inte på hennes meddelanden och samtal under en lång period. Faith fick indirekt svaret hon sökte. Så småningom dök pojkvännen upp igen och efter mycket diskussion var han tvungen att erkänna sin otrohet, eller snarare sitt dubbelliv. Emily försökte prata ansikte mot ansikte med honom, men lyckades inte trots att hon åkte till hans hus för att träffa honom.

Båda tjejerna lämnade den otrogna mannen och trots att de var upprörda, sårade och arga, bestämde de sig för att det inte var värt att fälla en enda tår för en så hemsk människa. Faith fick till och med en galen idé och frågade Emily om hon händelsevis var villig att följa med henne på hennes redan planerade och betalda resa och... Emily tackade ja!

De två kvinnorna åkte iväg tillsammans och hade roligt medan de stöttade varandra för det som hade hänt dem genom att dela oförglömliga stunder. På den sista dagen av den märkliga semestern överraskade Emily Faith med en liten födelsedagstårta och sjöng en födelsedagssång.

En stundtals bitter historia som dock påminner oss om att alltid vara solidariska med andra och att hämnden är ljuv, kanske ännu mer ihop med en god chokladdessert.

Advertisement