En lärare blir avskedad efter att ha dansat med sina elever i skolan och här ser ni bilderna som bevisar det

av sofia

29 Juli 2023

En lärare blir avskedad efter att ha dansat med sina elever i skolan och här ser ni bilderna som bevisar det
Advertisement

Att gå i skolan är en upplevelse som alltid har delat den allmänna opinionen bland barn och ungdomar. Det finns de som tycker att det är intressant, tillfredsställande och stimulerande och de som upplever det som ett tvång och därför anser att det är en börda. Det råder i alla fall ingen tvekan om att akademisk utbildning är grundläggande i livet. Det diskuteras dock mycket om vilka som kan vara de bästa undervisnings- och kommunikationsmetoderna för att förmedla viktig kunskap.

Den här professorn har kommit på ett mycket originellt sätt att fånga sina elevers intresse och uppmärksamhet på. Men när hennes metoder blev kända utanför klassrummet fick detta allvarliga konsekvenser.

via Nypost

Advertisement
Cibelly Ferreira/Instagram/Screenshot

Cibelly Ferreira/Instagram/Screenshot

Cibelly Ferreira är en brasiliansk professor, eller åtminstone var hon det. Men låt oss ta det hela från början. Den unga kvinnan har undervisat i engelska över hela världen och, på senare tid, hade hon börjat tjänstgöra på en läroanstalt på permanent basis.

Hon har en examen i biologi och har vunnit flera priser för sina kunskaper i matematik. Men det är inte dessa skäl som imponerade mest på hennes elever.

Faktum är att brasilianaren har på lek börjat att framföra några "vågade" danser direkt i klassrummet, även tillsammans med sina elever: "Det är svårt att avleda ungdomars uppmärksamhet från sociala medier och teknik i allmänhet. En dag hade en av mina elever bett mig att dansa med honom för skojs skull och jag hade tackat ja. Hela klassen hade uppskattat den händelsen och jag kände att jag kunde kommunicera med dem, för att äntligen fånga deras intresse", säger den föredetta läraren. Men vad var det då som gjorde att detta kostade henne jobbet?

Advertisement
Cibelly Ferreira/Instagram/Screenshot

Cibelly Ferreira/Instagram/Screenshot

Just hennes sätt att göra, den attityden hon hade i klassrummet, hennes danser och sätt att klä sig bedömdes av skolan som smaklöst och helt opassande.

Cibelly fick sparken. Men hon är inte avskräckt eftersom hon kan räkna med enorma ekonomiska intäkter från det stora följe som hon registrerar på sociala medier.

Men det är inte allt, förutom att hon är jämförbar med en riktig influencer har hon också ett annat "trumfkort" att räkna med.

I själva verket erkände hon, utan att skämmas, att hon också regelbundet publicerar innehåll på webbplatser för vuxna som är otroligt framgångsrika och ger henne svindlande inkomster.

Därav hennes dilemma: "Jag älskar att undervisa och att vara lärare är en underbar roll och en roll som kan ge mig arbetsstabilitet i alla avseenden. Men jag kan tjäna mycket mer pengar på webben".

"Och jag tycker i alla fall inte att det är något fel med att utnyttja sina egenskaper för att få en inkomst. Varje kvinna bör känna sig fri att göra sina egna val, även när det har med hennes egen kropp att göra".

Tillsist har vi bedömningen av hennes "publik", som försökte ge ett svar på hennes tvivel.

"Glöm läraryrket och ägna dig åt den virtuella världen istället", detta är tipset från många av hennes följare som uppskattar och respekterar den brasilianska kvinnans val.

Hennes historia är definitivt inte den första om en snygg tjej som ger upp ett "vanligt" jobb, lockad av en lättare inkomst och berömmelse.

Man lever trots allt bara en gång och alla är fria att göra sina egna val, men alla bör först vara väl medvetna om de eventuella konsekvenser som kan uppstå av det senare. Vad tycker du om det här?

Advertisement