Den här 77-åriga kvinnan har bestämt sig för att gifta sig med sig själv och det här är orsakerna

av sofia

21 Maj 2023

Den här 77-åriga kvinnan har bestämt sig för att gifta sig med sig själv och det här är orsakerna
Advertisement

Att gifta sig med någon som älskar oss, som får oss att må bra, tar hand om oss och sätter oss i centrum för deras liv är många människors dröm. Att kunna hitta den perfekta partnern är naturligtvis inte någon enkel sak och det kan ta flera år innan man hittar den personen, lär känna den ordentligt, bli kär och sedan gifter sig. Ändå är detta vad som händer för de flesta människor och är en av huvudorsakerna till vår lycka.

Det är också sant att inte alla äktenskap är lyckade och det är många par som efter några eller många år bestämmer sig för att det är dags att separera och gå skilda vägar i livet. Något liknande hände huvudpersonen i dagens berättelse, men det som gör henne speciell är en annan unik händelse i hennes liv. Låt oss berätta närmare.

via Mirror

Advertisement
KCENNews/Youtube screenshot

KCENNews/Youtube screenshot

Dorothy "Dottie" Fideli är en charmig 77-årig dam som bor på O'Bannon Terrace Retirement Community i Goshen, Ohio, USA, och som skapade rubriker för ett mycket speciellt val hon gjorde angående sin framtid.

Hon är en trebarnsmamma, gifte sig 1965 med en man som hon separerade från nio år senare och har alltid varit väldigt öppen mot andra och haft en altruistisk anda som inte är lätt att hitta och en positivitet som präglat hela hennes liv. Efter att ha ägnat flera år åt andra, bestämde sig dock Dottie för att det var dags att förverkliga en av sina drömmar, kanske den viktigaste: att gifta om sig och denna gång för gott. En ny livskamrat som hon träffat i vuxen ålder? Nej då, hon ville helt enkelt gifta sig med den enda person som alltid funnits vid hennes sida och som aldrig vänt henne ryggen, nämligen hon själv.

Du läste rätt. Dottie har bestämt sig för att gifta sig med sig sälv i en ceremoni organiserad på det hem som hon bor på. Hennes dotter Donna hjälpte henne i alla faser av förberedelserna. Hon följde med henne för att välja ut den perfekta klänningen för tillfället, hon dekorerade lokalen där både ceremonin och mottagningen skulle äga rum och var ständigt vid hennes sida under hela evenemanget.

Advertisement

"Jag trodde aldrig att det skulle kunna hända - berättar vår huvudperson - men jag är glad att jag gjorde det. Jag har stått vid min egen sida i många år och det var dags att förverkliga min dröm. Och sedan - fortsatte hon - hade jag aldrig föreställt mig att jag skulle kunna se så vacker ut i en bröllopsklänning."

Ett mycket känsloladdat och viktigt ögonblick i livet för denna kvinna som vi är säkra på att hon kommer att behålla i sitt hjärta för alltid. Trots allt är det verkligen sant att de enda som aldrig kommer att överge oss är vi själva och det är vackert att kunna hylla sig själv på ett så gulligt, roligt och, varför inte, romantiskt sätt.

Vi vill bara önska Dottie en underbar framtid och att lyckan som hon upplevde den dagen kan följa henne under varje minut av hennes liv. Grattis!

Advertisement